Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Cannabis Aktivizam
Dnevnik CBD poduzetnika
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="crnicar" data-source="post: 674800" data-attributes="member: 48429"><p>Ne znam dal toga ima jos uvijek al sjecam se da smo prije znali otic u pivnicu medvedgrad i kupit prekul drvenu bacvu pive. Mislim da je bila oko 5 litara. Tad bi platio ako se dobro sjecam nekih 200kn i onda kad bi ju ispraznili s tom bacvom nazad u pivnicu po novu. Tu ostavis, jer ju oni dalje ciste i pune, i dobijes za cijenu tih 5 litara pive novu bacvu. </p><p>E sad. Ako cete imat u ponudi cvjetove u ajmo rec rinfuzi pa moze svatko doc i kupit, bubam, 10g bilo bi kul da imate tak nesto tipa ta bacvica za pivu. Nekakvu uberkul posudu ili nesto. Ako vec imate realiziranu ideju sto se tog tice, super. A ako nemate, posto sam u programu samozaposlenja i pisanja poslovnog plana za svoju(svestranu) ideju, moze se cuti preko pm jer ne znam dal se ovakve “poslovne” ponude kose sa pravilima foruma... <span style="font-size: 9px">isprike modovima ako krsim pravila foruma</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="crnicar, post: 674800, member: 48429"] Ne znam dal toga ima jos uvijek al sjecam se da smo prije znali otic u pivnicu medvedgrad i kupit prekul drvenu bacvu pive. Mislim da je bila oko 5 litara. Tad bi platio ako se dobro sjecam nekih 200kn i onda kad bi ju ispraznili s tom bacvom nazad u pivnicu po novu. Tu ostavis, jer ju oni dalje ciste i pune, i dobijes za cijenu tih 5 litara pive novu bacvu. E sad. Ako cete imat u ponudi cvjetove u ajmo rec rinfuzi pa moze svatko doc i kupit, bubam, 10g bilo bi kul da imate tak nesto tipa ta bacvica za pivu. Nekakvu uberkul posudu ili nesto. Ako vec imate realiziranu ideju sto se tog tice, super. A ako nemate, posto sam u programu samozaposlenja i pisanja poslovnog plana za svoju(svestranu) ideju, moze se cuti preko pm jer ne znam dal se ovakve “poslovne” ponude kose sa pravilima foruma... [SIZE=1]isprike modovima ako krsim pravila foruma[/SIZE] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Cannabis Aktivizam
Dnevnik CBD poduzetnika
Bottom