Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
DIY: Vutra Metar - Grande Belleza
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="dedskin" data-source="post: 642533" data-attributes="member: 69242"><p>Evo ga pravi DIY Vu Metar koji svako moze napraviti i verovatno ima kuci sve sto treba , ako i nema , jeftino je za nabaviti .</p><p>uzmemo voltmetar i na njega prikacimo LED diodu , moze i pfoto dioda ,moze i foto tranzistor , sta vam je pri ruci </p><p>Te pristupimo merenjima .Ova merenja ovde treba pomnoziti sa 2x minimum jer je bitno gde je dioda okrenuta , a ja sam morao slikati pa nisam mogao da je drzim okrenutu gde treba .</p><p>Ali se vidi, prva slika kraj malog prozora tamna soba</p><p>Druga slika u sobi sa 100WCFL na daljini od nekih 1m+</p><p>Treca u sobi sa velikom terasom </p><p>4. pored vrata od terase </p><p>ISto meso samo dioda je napolju</p><p>I onda merenje napolju na prozoru </p><p>Vidi se da radi , </p><p>Ravnate se po svetlu napolju , toliko treba i biljci verovatno .</p><p>Kad mi stignu svetla izmericu sta kaze indoor pod LEDom</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dedskin, post: 642533, member: 69242"] Evo ga pravi DIY Vu Metar koji svako moze napraviti i verovatno ima kuci sve sto treba , ako i nema , jeftino je za nabaviti . uzmemo voltmetar i na njega prikacimo LED diodu , moze i pfoto dioda ,moze i foto tranzistor , sta vam je pri ruci Te pristupimo merenjima .Ova merenja ovde treba pomnoziti sa 2x minimum jer je bitno gde je dioda okrenuta , a ja sam morao slikati pa nisam mogao da je drzim okrenutu gde treba . Ali se vidi, prva slika kraj malog prozora tamna soba Druga slika u sobi sa 100WCFL na daljini od nekih 1m+ Treca u sobi sa velikom terasom 4. pored vrata od terase ISto meso samo dioda je napolju I onda merenje napolju na prozoru Vidi se da radi , Ravnate se po svetlu napolju , toliko treba i biljci verovatno . Kad mi stignu svetla izmericu sta kaze indoor pod LEDom [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
DIY: Vutra Metar - Grande Belleza
Bottom