Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
DIY: Vutra Metar - Grande Belleza
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="waynejohn" data-source="post: 559553" data-attributes="member: 54126"><p>Te ploče se lako daju naručiti i napraviti ako znaš napravit gerber file, puno veći je problem naći pouzdanog kineza koji će ti stavit prave samsungove chipove na tu ploču</p><p>Gle sad računicu ako uzimaš na veliko i to F traku od 275mm i 72 chipa...</p><p>quantum board(288 chipova) -75$</p><p>4x F284B(288 chipova)-37$</p><p>Ista lampa isti chipovi isti broj chipova isto sve jedina razlika je što je board na 48v a ti imaš sve na 24v a duplo jeftinije </p><p>Ma izučio sam ja sve što je adri rekao, ili bar uglavnom he he jbga čovjeku je to ipak struka meni samo hobi pa treba vidit šta meštar kaže ali ovako kako s ja to zamislio nema potrebe za štelanjem voltaže više je nekako kao švedski stol pa si svaki potrošač uzima onoliko koliko koristi taj trenutak</p><p>Ti samo štelaš mA a sukladno tome i temperaturi spojišta se mijenja i voltaža, na cobovima npr razlika u voltaži na istoj struji je skoro 1v na 25°c i 100°c pa pogledaj u data sheetu od ovih tvojih koliko se njima mijenja</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="waynejohn, post: 559553, member: 54126"] Te ploče se lako daju naručiti i napraviti ako znaš napravit gerber file, puno veći je problem naći pouzdanog kineza koji će ti stavit prave samsungove chipove na tu ploču Gle sad računicu ako uzimaš na veliko i to F traku od 275mm i 72 chipa... quantum board(288 chipova) -75$ 4x F284B(288 chipova)-37$ Ista lampa isti chipovi isti broj chipova isto sve jedina razlika je što je board na 48v a ti imaš sve na 24v a duplo jeftinije Ma izučio sam ja sve što je adri rekao, ili bar uglavnom he he jbga čovjeku je to ipak struka meni samo hobi pa treba vidit šta meštar kaže ali ovako kako s ja to zamislio nema potrebe za štelanjem voltaže više je nekako kao švedski stol pa si svaki potrošač uzima onoliko koliko koristi taj trenutak Ti samo štelaš mA a sukladno tome i temperaturi spojišta se mijenja i voltaža, na cobovima npr razlika u voltaži na istoj struji je skoro 1v na 25°c i 100°c pa pogledaj u data sheetu od ovih tvojih koliko se njima mijenja [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
DIY: Vutra Metar - Grande Belleza
Bottom