Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
DIY: Vutra Metar - Grande Belleza
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="1310" data-source="post: 559251" data-attributes="member: 39059"><p>zahuktavamo se, možda nam se još netko pridruži, netko vičan srfanju po šopovima dalekog istoka,ebaj ,elektronika, seler (ime počinje sa Al...electronic) zaboravim a ne zapišem, moram korespodenciju pregledati, kinez borna nekako drugačije naziva, regulator ..., namjenjen štelanju lasera, luda stvar. nemreš skurit ledice ,npr. štelam V za xhp 12V, na 11.44 stane multi, možeš okretati dalje ali ne reagira, ima 3 diode na sebi, kad smanjuješ V na minimum ili po grafu ciljaš krivulju 10,8 V za 350mA (data xhp50 str 14) (adrijev uđbenik, vratar,prag, elem dok si u odgovarajučem gori plava dioda, kad si na graničnoj vrijednosti zelena treperi, . možda ne mogu tvrditi jer nisam probao ali ispada da može i više od 6 xhp 12V po modulu. ledice 45mil pak kod podešavanja stanu u mA, možeš okretat dalje ali vrijednost ne pada ispod 200mA, apsolutno nadmašuje drajver, a napajanje od kompa osigurava mu konstantnu stabilnu struju. [USER=51315]@adri[/USER] zna sve, nemam ni rezervni bourn niti znam gdje ga je kupio, na ebaju cca 8 e kom. po brojkama ovakvi kao kod mene su za 6 x 12 V, ali ako ne reagira kad pređeš max struje ili napona možda može i više ledica, novo je, vidite da ni hans ni maus ne znaju o tom nič. zna adri.</p><p>[USER=55018]@Zlochika[/USER] pronalazi sve na ebaj-u, ajde kolega, pomozi, ja imam samo veliku želju za igrom elektrona ali znanja nemam a neke stvari su mi nedokučive (disleksija pa nejde strani jezik,nejdu brojke,ni note nejdu ali neke druge stvari idu)</p><p>Flori, poslovni čovječe, par entuzijasta okrene svijet, hans,maus,onaj sa samsung kvantnim pločama, igraju se a i mi se igramo, oni znaju i uče i mi učimo i znamo (ponešto barem). Manufaktura, regionalno povezana, financirana od EU fondovi, evo u Hrvatskoj lovu za poduzetnike guraju, bit če para za one koji uhvate vlak, kao poslje rata,dvije lopate i mješalica, drugo nisu imali i za godinu dana, firma,zgrade se grade...danas su to bogati ljudi. druga opcija je čekaj da ti država nešto dade, posao, otkup proizvoda po zagarantiranoj cijeni, socijalu,ratnu penziju jer je kvaku čuvao kao rezervista u miliciji u centru zg, svega ima.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="1310, post: 559251, member: 39059"] zahuktavamo se, možda nam se još netko pridruži, netko vičan srfanju po šopovima dalekog istoka,ebaj ,elektronika, seler (ime počinje sa Al...electronic) zaboravim a ne zapišem, moram korespodenciju pregledati, kinez borna nekako drugačije naziva, regulator ..., namjenjen štelanju lasera, luda stvar. nemreš skurit ledice ,npr. štelam V za xhp 12V, na 11.44 stane multi, možeš okretati dalje ali ne reagira, ima 3 diode na sebi, kad smanjuješ V na minimum ili po grafu ciljaš krivulju 10,8 V za 350mA (data xhp50 str 14) (adrijev uđbenik, vratar,prag, elem dok si u odgovarajučem gori plava dioda, kad si na graničnoj vrijednosti zelena treperi, . možda ne mogu tvrditi jer nisam probao ali ispada da može i više od 6 xhp 12V po modulu. ledice 45mil pak kod podešavanja stanu u mA, možeš okretat dalje ali vrijednost ne pada ispod 200mA, apsolutno nadmašuje drajver, a napajanje od kompa osigurava mu konstantnu stabilnu struju. [USER=51315]@adri[/USER] zna sve, nemam ni rezervni bourn niti znam gdje ga je kupio, na ebaju cca 8 e kom. po brojkama ovakvi kao kod mene su za 6 x 12 V, ali ako ne reagira kad pređeš max struje ili napona možda može i više ledica, novo je, vidite da ni hans ni maus ne znaju o tom nič. zna adri. [USER=55018]@Zlochika[/USER] pronalazi sve na ebaj-u, ajde kolega, pomozi, ja imam samo veliku želju za igrom elektrona ali znanja nemam a neke stvari su mi nedokučive (disleksija pa nejde strani jezik,nejdu brojke,ni note nejdu ali neke druge stvari idu) Flori, poslovni čovječe, par entuzijasta okrene svijet, hans,maus,onaj sa samsung kvantnim pločama, igraju se a i mi se igramo, oni znaju i uče i mi učimo i znamo (ponešto barem). Manufaktura, regionalno povezana, financirana od EU fondovi, evo u Hrvatskoj lovu za poduzetnike guraju, bit če para za one koji uhvate vlak, kao poslje rata,dvije lopate i mješalica, drugo nisu imali i za godinu dana, firma,zgrade se grade...danas su to bogati ljudi. druga opcija je čekaj da ti država nešto dade, posao, otkup proizvoda po zagarantiranoj cijeni, socijalu,ratnu penziju jer je kvaku čuvao kao rezervista u miliciji u centru zg, svega ima. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
DIY: Vutra Metar - Grande Belleza
Bottom