Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
DIY Super Soil ili kako napraviti svoju organsku zemlju za grow.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Gazat" data-source="post: 785345" data-attributes="member: 82809"><p>Napokon je doslo vrijeme da zamjesam zemlju ovih dana.</p><p>Pa me zanima vase misljenje dali su neke stvari kompatibilne ili dali sam pretjerao u svemu.</p><p>Prvi put radim ovako nesto.</p><p></p><p> radim od 48l 1:1:1 </p><p> </p><p> 16 treset (peat moss)</p><p></p><p> 8 compost sa vikendice</p><p> 8 glisnjak</p><p></p><p> 8l vermikulit </p><p> 6l vulkanski kamencici</p><p> 3l rice hulls (humic acid)</p><p></p><p> azomite = 220ml</p><p>gips = 40g by 2 cubic feet</p><p>dolomit = 100 </p><p> diatomska zemlja= 400 </p><p> superugljen = 110ml (ugljen odstajao 2mj. u JADAM tekucim gnojivima. Fish i zeleno lisce)</p><p> wood ash = 110ml</p><p>neem meal = 220ml </p><p> bone meal = 220ml</p><p>alge prah HMmix = 220ml </p><p>dry banana prah = 110ml</p><p></p><p>to sve zaliti da LAB bakerijama i nek odstoji minimum 3 tjedan</p><p></p><p>micelij cu uzet iz suma ali i stavit u zemlju malo starog sto mi je ostalo. oko 50g+-</p><p>imam trichoderma u prahu.</p><p>i mozda pomjesat zlicu smiksanih zobenih paljuljica jer ih bakterije i fungi navodno jako vole.</p><p></p><p>Planiram uhvatit Springtails i isopod bubice i savit ih u zemlju. One su navodno najbolji par za odrzavat floru u terarijima a i neki no till groweri ih koriste.</p><p>i gliste naravno, da miluju korjenje.</p><p>Pa me zanima dali ce diatomska zemlja radit probleme. </p><p>imam i neem ulja za svaki slucaj</p><p></p><p>Gnojiva:</p><p>za VEGE fazu su JADAM zeleno lisce i Fish</p><p></p><p>za CVJET fazu cajevi od glisnjaka, homemade fungi dominated caj.</p><p> -FFJ od banana i LAB frepe od banana sa pepelom.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gazat, post: 785345, member: 82809"] Napokon je doslo vrijeme da zamjesam zemlju ovih dana. Pa me zanima vase misljenje dali su neke stvari kompatibilne ili dali sam pretjerao u svemu. Prvi put radim ovako nesto. radim od 48l 1:1:1 16 treset (peat moss) 8 compost sa vikendice 8 glisnjak 8l vermikulit 6l vulkanski kamencici 3l rice hulls (humic acid) azomite = 220ml gips = 40g by 2 cubic feet dolomit = 100 diatomska zemlja= 400 superugljen = 110ml (ugljen odstajao 2mj. u JADAM tekucim gnojivima. Fish i zeleno lisce) wood ash = 110ml neem meal = 220ml bone meal = 220ml alge prah HMmix = 220ml dry banana prah = 110ml to sve zaliti da LAB bakerijama i nek odstoji minimum 3 tjedan micelij cu uzet iz suma ali i stavit u zemlju malo starog sto mi je ostalo. oko 50g+- imam trichoderma u prahu. i mozda pomjesat zlicu smiksanih zobenih paljuljica jer ih bakterije i fungi navodno jako vole. Planiram uhvatit Springtails i isopod bubice i savit ih u zemlju. One su navodno najbolji par za odrzavat floru u terarijima a i neki no till groweri ih koriste. i gliste naravno, da miluju korjenje. Pa me zanima dali ce diatomska zemlja radit probleme. imam i neem ulja za svaki slucaj Gnojiva: za VEGE fazu su JADAM zeleno lisce i Fish za CVJET fazu cajevi od glisnjaka, homemade fungi dominated caj. -FFJ od banana i LAB frepe od banana sa pepelom. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
DIY Super Soil ili kako napraviti svoju organsku zemlju za grow.
Bottom