Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
DIY Super Soil ili kako napraviti svoju organsku zemlju za grow.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Gazat" data-source="post: 778233" data-attributes="member: 82809"><p>Mini update tekucih JADAM gnojiva</p><p>Nakon 28 dana sto su bila zatvorena, ocekivao sam puno gori smrad. Pogotovo od riblje kante koja je imala oko 3-5kg besplatnih random morskih riba. na 20l+- kisnice pune komaraca. </p><p>Znaci, kanta sa koprivom, gavezom i preslicom smrdi grozno ali ne pregrozno. Ne kanalizaciski sto sam ocekivao.</p><p>[ATTACH]480528[/ATTACH][ATTACH]480527[/ATTACH]</p><p>Riblja kanta me iznenadila. Jedva da smrdi. Smrdi blago kiselkasto i vuce malo na ocat. Riblji ocat. Cudno al tak je. </p><p>[ATTACH]480526[/ATTACH][ATTACH]480525[/ATTACH]</p><p></p><p>Micelij iz sume di sam nabacao lisce i drvca se fino razvija. Jedan dio koji je prekriven folijom je postao blatan i prepunje buba i mrava. nisam to fotko nazalost</p><p>[ATTACH]480529[/ATTACH][ATTACH]480530[/ATTACH]</p><p></p><p>I za kraj me najvise razveselio kucno uzgojen micelij, za koj sam otkrio da se to zove hyphea jer ne rastu gljive iz njih nego sluze samo za spajanje i razmjenu resursa medju korjenjem. U to se ne kuzim bas previse. ali eto ih</p><p>[ATTACH]480532[/ATTACH]nakon 3 dana</p><p>[ATTACH]480531[/ATTACH]nakon 4 dana.</p><p>5. dan se jos malo napuhala kao ona secerna vuna kod lunaparka. Sljedeci dan je malo po malo splahnula pa sam komadice ukopao medju kucno bilje. </p><p></p><p>Nazalost zbog nekih radova doma koji jos nisu ni krenuli pravi Living soil Experiment krece tek oko 10mj najranije. Sto je taman da gnojiva prorade i da zemlju stavim kuhat negdje u 9 mj. Veliku vecinu imam pripremljenu. </p><p>Usput susim i mrvim banane kao suho slow release gnojivo.</p><p>Kore od jaja isto. Susim i mixam</p><p>Soc od kave skupljam</p><p>Cak i drekece od zamorca i susim ih na suncu. Sta cu sa svim tim jos neznam iako imam neki poluplan. Mislim da cu od drekeca napravit tekuce gnojivo sa bakterijama da ih rastave i razgrade. </p><p></p><p>-Mulch cu napravit od bambus lisca i preslica jer imaju silicija u sebi kad se razgrade. sto ce biti dostupno u sljedecem cikulusu</p><p> rizine ljuskice isto imaju silicija al one ide u zemlju i brze se razgradjuju.</p><p></p><p>i tak... ko zna di ce me to sve odvest. Za sad kompliciram to znam. a cilj je da si pojednostavim. </p><p></p><p>Vege plan ce bit:</p><p>-bakterije svako drugo zaljevanje</p><p>-tekuci Fish i kakica iako mozda nepotrebno prvih par mj jer ce zemlja bit napucana svim. al imat u pripremi za drugi ciklus</p><p>-SST ilit seed sprut tea</p><p></p><p>Flower plan:</p><p>-tekuce gnojivo od banana - to jos moram napravit ili kao JADAM tehnkiku ili kao koreansku FPJ</p><p>-SST</p><p></p><p></p><p></p><p>Zaljevanje sam rjesio tako da sam kupio filter za vodu koj filtrira 4000l vode. za 44 Eura ili 330kn jer je 50% na popustu. stavio bi link al ne znam dal smijem radi reklamiranja...</p><p>Ako zaljevam oko 20l tjedno na 52 tjedana sto traje godina. Ispadne 1040l+- . Znaci imam 4 godine filtriranu vodu za sice para. U tom slucaju me PH ne zanima. </p><p>cak i duze </p><table style='width: 100%'><tr><td>Kapacitet pročišćavanja</td><td>početak<br /> 50 litara</td><td>sredina<br /> 2 000 litara</td><td>kraj<br /> 4 000 litara</td></tr><tr><td>Aktivni klor</td><td>100%</td><td>100%</td><td>95%</td></tr><tr><td>Naftni derivati</td><td>98%</td><td>92%</td><td>90%</td></tr><tr><td>Fenol</td><td>99%</td><td>97%</td><td>91%</td></tr><tr><td>Pesticidi</td><td>95%</td><td>95%</td><td>90%</td></tr><tr><td>Teški metali</td><td>98%</td><td>95%</td><td>92%</td></tr></table><p> </p><p>to je to za sad... pozdrav</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gazat, post: 778233, member: 82809"] Mini update tekucih JADAM gnojiva Nakon 28 dana sto su bila zatvorena, ocekivao sam puno gori smrad. Pogotovo od riblje kante koja je imala oko 3-5kg besplatnih random morskih riba. na 20l+- kisnice pune komaraca. Znaci, kanta sa koprivom, gavezom i preslicom smrdi grozno ali ne pregrozno. Ne kanalizaciski sto sam ocekivao. [ATTACH]480528[/ATTACH][ATTACH]480527[/ATTACH] Riblja kanta me iznenadila. Jedva da smrdi. Smrdi blago kiselkasto i vuce malo na ocat. Riblji ocat. Cudno al tak je. [ATTACH]480526[/ATTACH][ATTACH]480525[/ATTACH] Micelij iz sume di sam nabacao lisce i drvca se fino razvija. Jedan dio koji je prekriven folijom je postao blatan i prepunje buba i mrava. nisam to fotko nazalost [ATTACH]480529[/ATTACH][ATTACH]480530[/ATTACH] I za kraj me najvise razveselio kucno uzgojen micelij, za koj sam otkrio da se to zove hyphea jer ne rastu gljive iz njih nego sluze samo za spajanje i razmjenu resursa medju korjenjem. U to se ne kuzim bas previse. ali eto ih [ATTACH]480532[/ATTACH]nakon 3 dana [ATTACH]480531[/ATTACH]nakon 4 dana. 5. dan se jos malo napuhala kao ona secerna vuna kod lunaparka. Sljedeci dan je malo po malo splahnula pa sam komadice ukopao medju kucno bilje. Nazalost zbog nekih radova doma koji jos nisu ni krenuli pravi Living soil Experiment krece tek oko 10mj najranije. Sto je taman da gnojiva prorade i da zemlju stavim kuhat negdje u 9 mj. Veliku vecinu imam pripremljenu. Usput susim i mrvim banane kao suho slow release gnojivo. Kore od jaja isto. Susim i mixam Soc od kave skupljam Cak i drekece od zamorca i susim ih na suncu. Sta cu sa svim tim jos neznam iako imam neki poluplan. Mislim da cu od drekeca napravit tekuce gnojivo sa bakterijama da ih rastave i razgrade. -Mulch cu napravit od bambus lisca i preslica jer imaju silicija u sebi kad se razgrade. sto ce biti dostupno u sljedecem cikulusu rizine ljuskice isto imaju silicija al one ide u zemlju i brze se razgradjuju. i tak... ko zna di ce me to sve odvest. Za sad kompliciram to znam. a cilj je da si pojednostavim. Vege plan ce bit: -bakterije svako drugo zaljevanje -tekuci Fish i kakica iako mozda nepotrebno prvih par mj jer ce zemlja bit napucana svim. al imat u pripremi za drugi ciklus -SST ilit seed sprut tea Flower plan: -tekuce gnojivo od banana - to jos moram napravit ili kao JADAM tehnkiku ili kao koreansku FPJ -SST Zaljevanje sam rjesio tako da sam kupio filter za vodu koj filtrira 4000l vode. za 44 Eura ili 330kn jer je 50% na popustu. stavio bi link al ne znam dal smijem radi reklamiranja... Ako zaljevam oko 20l tjedno na 52 tjedana sto traje godina. Ispadne 1040l+- . Znaci imam 4 godine filtriranu vodu za sice para. U tom slucaju me PH ne zanima. cak i duze [TABLE] [TR] [TD]Kapacitet pročišćavanja[/TD] [TD]početak 50 litara[/TD] [TD]sredina 2 000 litara[/TD] [TD]kraj 4 000 litara[/TD] [/TR] [TR] [TD]Aktivni klor[/TD] [TD]100%[/TD] [TD]100%[/TD] [TD]95%[/TD] [/TR] [TR] [TD]Naftni derivati[/TD] [TD]98%[/TD] [TD]92%[/TD] [TD]90%[/TD] [/TR] [TR] [TD]Fenol[/TD] [TD]99%[/TD] [TD]97%[/TD] [TD]91%[/TD] [/TR] [TR] [TD]Pesticidi[/TD] [TD]95%[/TD] [TD]95%[/TD] [TD]90%[/TD] [/TR] [TR] [TD]Teški metali[/TD] [TD]98%[/TD] [TD]95%[/TD] [TD]92%[/TD] [/TR] [/TABLE] to je to za sad... pozdrav [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
DIY Super Soil ili kako napraviti svoju organsku zemlju za grow.
Bottom