Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
DIY - LED Grow Panel - propisno
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="LED i Grad" data-source="post: 506280" data-attributes="member: 57163"><p>U pravu si, ali tu ih je 7 a MOQ je 10. Tu sam dao vec 1600 kn samo na cipove/holdere/reflektore.</p><p>+hladnjaci, driveri nisu žnj, svaki je oko 100kn, konstrukcija itd. Pa se skupi. Ali da, nije 2500kn s obzirom da su mi ostala 3 cipa.</p><p></p><p>Edit: cxb3070 nisu bolji od citizena jer je citizen izasao kao odgovor na cxb3590 i tu ih je cak dotukao ( ne sa 1212 modelima) samo sto mu je slabija termalna vodljivost "kucista" pa ima malo vise heatwatta ali sveukupnu ucinkovitost visu na strujama 1400mA+ koliko sam ja shvatio sve to.</p><p>Cree tuce sve kada se pokrece nizim strujama, ali na visim gubi pa se sve svede na pitanje dali zelis vise watta na manjem panelu pa ustedis novac i izgubis na efficiency ili zelis manje watta na vecem panelu koji radi na 65%+ efficiency i imas debeo novcanik.</p><p>Tako ja to nekako shvacam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LED i Grad, post: 506280, member: 57163"] U pravu si, ali tu ih je 7 a MOQ je 10. Tu sam dao vec 1600 kn samo na cipove/holdere/reflektore. +hladnjaci, driveri nisu žnj, svaki je oko 100kn, konstrukcija itd. Pa se skupi. Ali da, nije 2500kn s obzirom da su mi ostala 3 cipa. Edit: cxb3070 nisu bolji od citizena jer je citizen izasao kao odgovor na cxb3590 i tu ih je cak dotukao ( ne sa 1212 modelima) samo sto mu je slabija termalna vodljivost "kucista" pa ima malo vise heatwatta ali sveukupnu ucinkovitost visu na strujama 1400mA+ koliko sam ja shvatio sve to. Cree tuce sve kada se pokrece nizim strujama, ali na visim gubi pa se sve svede na pitanje dali zelis vise watta na manjem panelu pa ustedis novac i izgubis na efficiency ili zelis manje watta na vecem panelu koji radi na 65%+ efficiency i imas debeo novcanik. Tako ja to nekako shvacam. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
DIY - LED Grow Panel - propisno
Bottom