Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
DIY - LED Grow Panel - propisno
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="1310" data-source="post: 503200" data-attributes="member: 39059"><p>elekrtrotehnika- elektronika se studira koliko, 5g, to najbolje znate vas dvojca, upisuju oni malo pametniji a završavaju ? opet bolje ste upuceni no mnogi odustanu. pretpostavljam da je divno biti malo pametniji, razumjeti,znati i znati se koristiti naucenim,brzo, odmah i navjeke. nismo svi takvih sposobnosti ali trudimo se, opet koliko tko može, meni osobno treba malo duže, vjerujem napisanim tvrdnjama, grafikonima, tabelama, HPS 250w na 20-25 cm i uredno przim biljke svaki grow, sve dok mi covjek nije dosao sa instrumentom, izbrojao fotone ,crveni ovoliko,plavi ovoliko, dizi lampu blesane zar ne vidis da ju kuris opako.vidim i opet se cudim ko picek glisti, kak sam glup, vjerujem napisanom a ne vjerujem svojim očima. eto neki tako nauče .</p><p>jedna ohrabljujuca za vas koji bez teoretskog znanja ipak ulazite u projekte naoko prevelike za vas.</p><p>Rimac, onaj sto proizvodi naj,naj autice, zaposljava decke koji su svoje djetinjstvo proveli u modelarskim klubovima, bez obzira na zavrseni faks, osobno poznajem trojcu od kojih je jedan ing strojarstva, jedan nije srednju zavrsio ali je s tatom slozio prvi 3D printer u Hrvatskoj i danas kod Rimca programira i upravlja s najmodernijim 3D strojem, treći je usavršio zavarivanje do vjestine japanskih majstora katana. hm taj svaser danas sutra bira svjetske brendove , sva trojca su oko 25g stari, nisu najpametniji, 100 puta su pogrjesili, nije ih mentor kočio vec bodrio da pokusaju na drugi nacin, drugi pristup.rade fantasticne stvari a tek su krenuli zapravo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="1310, post: 503200, member: 39059"] elekrtrotehnika- elektronika se studira koliko, 5g, to najbolje znate vas dvojca, upisuju oni malo pametniji a završavaju ? opet bolje ste upuceni no mnogi odustanu. pretpostavljam da je divno biti malo pametniji, razumjeti,znati i znati se koristiti naucenim,brzo, odmah i navjeke. nismo svi takvih sposobnosti ali trudimo se, opet koliko tko može, meni osobno treba malo duže, vjerujem napisanim tvrdnjama, grafikonima, tabelama, HPS 250w na 20-25 cm i uredno przim biljke svaki grow, sve dok mi covjek nije dosao sa instrumentom, izbrojao fotone ,crveni ovoliko,plavi ovoliko, dizi lampu blesane zar ne vidis da ju kuris opako.vidim i opet se cudim ko picek glisti, kak sam glup, vjerujem napisanom a ne vjerujem svojim očima. eto neki tako nauče . jedna ohrabljujuca za vas koji bez teoretskog znanja ipak ulazite u projekte naoko prevelike za vas. Rimac, onaj sto proizvodi naj,naj autice, zaposljava decke koji su svoje djetinjstvo proveli u modelarskim klubovima, bez obzira na zavrseni faks, osobno poznajem trojcu od kojih je jedan ing strojarstva, jedan nije srednju zavrsio ali je s tatom slozio prvi 3D printer u Hrvatskoj i danas kod Rimca programira i upravlja s najmodernijim 3D strojem, treći je usavršio zavarivanje do vjestine japanskih majstora katana. hm taj svaser danas sutra bira svjetske brendove , sva trojca su oko 25g stari, nisu najpametniji, 100 puta su pogrjesili, nije ih mentor kočio vec bodrio da pokusaju na drugi nacin, drugi pristup.rade fantasticne stvari a tek su krenuli zapravo. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
DIY - LED Grow Panel - propisno
Bottom