Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
DIY - LED Grow Panel - propisno
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="D&amp;M" data-source="post: 452440" data-attributes="member: 51348"><p>Neznam jesi se vec odlucio za rasvjetu u tvom boxu ali ja bi tu uzeo ili hps 150, a pogledaj i cree cxa/b 2530 ili 3070 ledice. Ako ih drzis na maloj struji efikasnost im je vrhunska, oko 150-170 lm\w. Ja ih imam 4 komada na 350ma svaka i imam oko 800 ppfd u boxu. Driver mi se moze dimmati do 700ma, tada malo gubimo na efikasnosti logicno. S obzirom da je moj box malen da ih drzim na 700ma bi imao preko 1000 ppfd sta kazu da je bud bleaching zone, da se obogaciva sa co2 moglo bi funkcionirati do 1500ppfd. Dosta sam razgovarao sa ljudima koji koriste ove ledice prije nego sam napravio panel. Panel ce se nakon ovog growa ponovno konstruirati da bude pasivno hladen, sad mi je trebalo nabrzinu. Ovih dana narucivam 4000k iste ledice, tj cxa 2530 4000k, ove sto sad imam su cxb 2530 3000k. Napraviti cu usporedbu u slicnim boxevima sa 3000k i 4000k, navodno bi pod 4000k trebala biti malo niza i sa vise kristala biljka, u principu bi kao navodno najbolje bilo 3500k. A sto se tice ovih 3w full spektar kao sto mtran ima vidin da si iz dalmacije kao i ja pa ti ih mogu lakse poslati na analizu s obzirom da ih imam i ja, napravio sam bio panel od tih ledica i nekako u pocetku je islo ok kasnije i ne bas, a nevirujen da je falilo komada.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="D&M, post: 452440, member: 51348"] Neznam jesi se vec odlucio za rasvjetu u tvom boxu ali ja bi tu uzeo ili hps 150, a pogledaj i cree cxa/b 2530 ili 3070 ledice. Ako ih drzis na maloj struji efikasnost im je vrhunska, oko 150-170 lm\w. Ja ih imam 4 komada na 350ma svaka i imam oko 800 ppfd u boxu. Driver mi se moze dimmati do 700ma, tada malo gubimo na efikasnosti logicno. S obzirom da je moj box malen da ih drzim na 700ma bi imao preko 1000 ppfd sta kazu da je bud bleaching zone, da se obogaciva sa co2 moglo bi funkcionirati do 1500ppfd. Dosta sam razgovarao sa ljudima koji koriste ove ledice prije nego sam napravio panel. Panel ce se nakon ovog growa ponovno konstruirati da bude pasivno hladen, sad mi je trebalo nabrzinu. Ovih dana narucivam 4000k iste ledice, tj cxa 2530 4000k, ove sto sad imam su cxb 2530 3000k. Napraviti cu usporedbu u slicnim boxevima sa 3000k i 4000k, navodno bi pod 4000k trebala biti malo niza i sa vise kristala biljka, u principu bi kao navodno najbolje bilo 3500k. A sto se tice ovih 3w full spektar kao sto mtran ima vidin da si iz dalmacije kao i ja pa ti ih mogu lakse poslati na analizu s obzirom da ih imam i ja, napravio sam bio panel od tih ledica i nekako u pocetku je islo ok kasnije i ne bas, a nevirujen da je falilo komada. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
DIY - LED Grow Panel - propisno
Bottom