@RollingStone taj panel je cak i prejak za moju kvadraturu (40cmx60cm), al mislim da je kod mene veci problem visina box-a, meni se biljka przila pod tolikom kolicinom fotona. Imas i dnevnik u zavrsenim koji je sluzio iskljucivo testiranju panela.
Ekipa dali se isplati raditi panel sa 3w ledicama koje nisu Cree?
Kupio bi hans-a da mi biljka raste u nekom normalnom prostoru.. al posto sam radio za costum mali prostor nebi apsolutno nista promijenio
Stvarno sam zadovoljan sa panelom i nadam se da ce mi dugo izgurati ( za sada mi je jedan kineski driver prestao raditi, srecom imao sam backup )
a ove jeftine obicne ledice se inace koriste u kineskim panelima od 300/600W ( 100/200 komada ) i ljudi lijepo uzgoje biljku s njima, pa eto valjda vrijeme nekog vraga
I da vječna dilema sa kojim sve ledicama ić, odnosno sa kojim bojama...
Windfucker9000 kako to da nisi išao na cob?
edit: sad vidim da ekia rastavlja "stare" mars2 panele baca 3w ledice i stavlja cobove???
Ubija me to, previše informacija na sve strane, ne znam šta se isplati na kraju, odnosno koja je najbolja opcija gledajuči na uloženo/dobiveno
Kad popizdim složit ću dva identična box-a sa identičnim biljkama samo če u jednom box-u biti cobovi u u drugom 3w led pa da vidimo