Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Dinafem, Super Silver & Moby Dick under LED
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="mikolo13" data-source="post: 342162" data-attributes="member: 38678"><p>oni vec cvjetaju 19. dan, a cek objasni mi, zasto si upalia i rast i cvjetanje?? ali nije dovoljno samo za cvjetanje?</p><p></p><p>i ti si uzea ona gnojiva sa 2 cepa jel tako?</p><p></p><p>ja san vec kupia box 120x120x200 jer mislin radit i indoor posli outdoora. za par miseci mislin uzet isto led neki 600w+ jer kako citan puno je bolji u odnosu na hps/mh. mislin vec kad kupujen rade cu platit koliko to god kostalo, ali znan da cu bit miran sljedecih par godina. pa da te pitan jel mi mos u poruci rec di si ga kupia i koliko je to kostalo? tnx ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mikolo13, post: 342162, member: 38678"] oni vec cvjetaju 19. dan, a cek objasni mi, zasto si upalia i rast i cvjetanje?? ali nije dovoljno samo za cvjetanje? i ti si uzea ona gnojiva sa 2 cepa jel tako? ja san vec kupia box 120x120x200 jer mislin radit i indoor posli outdoora. za par miseci mislin uzet isto led neki 600w+ jer kako citan puno je bolji u odnosu na hps/mh. mislin vec kad kupujen rade cu platit koliko to god kostalo, ali znan da cu bit miran sljedecih par godina. pa da te pitan jel mi mos u poruci rec di si ga kupia i koliko je to kostalo? tnx ... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Dinafem, Super Silver & Moby Dick under LED
Bottom