Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Dinafem - Blue Cheese, CBD Cheese i Blue Widow by Blader
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Blader" data-source="post: 542753" data-attributes="member: 42804"><p style="text-align: center"><strong>UPDATE - 63 . dan od pojave pistila </strong></p> <p style="text-align: center"><strong><u></u></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><u>HARVEST</u></strong></p> <p style="text-align: center"></p><p></p><p>Tako i ja kombiniram sa otvorenim zatvorenim vratima tokom dana, čini mi se da ipak ovaj LED je stupanj dva ledeniji. Taman da se osuši ovo pa ću pomalo u novi kroz 20-ak dana. Malo sve počistit i oprat. Zadovoljan sam COB-om. Prekjučer navečer je pao harvest i trimanje. Bilo je posla pa i nisam uspio bas neke profi slike slikat, a i osvjetljenje mi je očajno u stanu pa ovako između redaka sam napravio koju sa mobitelom i blicom.</p><p></p><p>A šta ćeš, kad je harvest ima posla da ne možeš stići sad se igrati sa fotoaparatom i osvjetljenjem. A trebao sam to u jednu vecer da stavim u boks na sušenje da mi ne smrdi kuća. Nažalost nisam mogao izvaditi Blue Cheese vani jer bi bio do poda savijen, a CBD Cheese je bio na granicama.</p><p></p><p><u><strong>CBD Cheese</strong></u> - najtvrđi budovi, šećerni, ukratko najbolje i najlakše za uzgajati</p><p></p><p>[ATTACH]161572[/ATTACH] [ATTACH]161569[/ATTACH] [ATTACH]161570[/ATTACH] [ATTACH]161571[/ATTACH] [ATTACH]161568[/ATTACH]</p><p>[ATTACH]161552[/ATTACH] [ATTACH]161553[/ATTACH] [ATTACH]161554[/ATTACH]</p><p></p><p><strong><u></u></strong></p><p><strong><u></u></strong></p><p><strong><u></u></strong></p><p><strong><u>Blue Cheese</u></strong> - zanimljiva morfologija budova, kao neki landraca, mekani, ali kao spužvica sočni. Malo manji trihomi ali svejedno na svemu su. A boga mi i udara, barem što se tiće testiranja par popocorna. Mene ne da je izbilo iz cipela 3-4 serije po par dimova, nego sam morao popit diazepam da se smirim jer sam imao ici radit ujutro. Nisam baš mjerodavan ali dva prijatelja jesu koji su se u više navrata dobro, dobro napušili iako napočetku je jako euforik dok kasnije prelazi u stone i to dosta dugo. Ovakvih budova je bilo 5-6 i nekoliko malo manjih. Izgledom su veliki ali neće biti teški.</p><p></p><p>[ATTACH]161556[/ATTACH] [ATTACH]161557[/ATTACH] [ATTACH]161558[/ATTACH] [ATTACH]161566[/ATTACH]</p><p></p><p><strong><u></u></strong></p><p><strong><u></u></strong></p><p><strong><u></u></strong></p><p><strong><u>Blue Widow</u></strong> - najšećernija, budovi srednje tvrdoće, miris odličan i kompleksan. Spajsi sa slatkim. Po mirisu i najbolja. Ako mi high bude odgovarao sigurno će ponovo u boks ali organiziranije.</p><p></p><p>[ATTACH]161560[/ATTACH] [ATTACH]161561[/ATTACH] [ATTACH]161565[/ATTACH]</p><p></p><p><strong><u></u></strong></p><p><strong><u></u></strong></p><p><strong><u>CBD Dinamed</u></strong> - njene slike su u updateu prije, možda kasnije ubacim i ovdje ali moram ići...</p><p></p><p></p><p><strong><u></u></strong></p><p><strong><u></u></strong></p><p><strong><u>Sve zajedno na sušenju 2 dana već na sušenju</u></strong></p><p></p><p>[ATTACH]161563[/ATTACH] [ATTACH]161564[/ATTACH] [ATTACH]161567[/ATTACH]</p><p></p><p>Editirat ću kasnije još ako se sjetim nečega, zasad moram ici. pozz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Blader, post: 542753, member: 42804"] [CENTER][B]UPDATE - 63 . dan od pojave pistila [U] HARVEST[/U][/B] [/CENTER] Tako i ja kombiniram sa otvorenim zatvorenim vratima tokom dana, čini mi se da ipak ovaj LED je stupanj dva ledeniji. Taman da se osuši ovo pa ću pomalo u novi kroz 20-ak dana. Malo sve počistit i oprat. Zadovoljan sam COB-om. Prekjučer navečer je pao harvest i trimanje. Bilo je posla pa i nisam uspio bas neke profi slike slikat, a i osvjetljenje mi je očajno u stanu pa ovako između redaka sam napravio koju sa mobitelom i blicom. A šta ćeš, kad je harvest ima posla da ne možeš stići sad se igrati sa fotoaparatom i osvjetljenjem. A trebao sam to u jednu vecer da stavim u boks na sušenje da mi ne smrdi kuća. Nažalost nisam mogao izvaditi Blue Cheese vani jer bi bio do poda savijen, a CBD Cheese je bio na granicama. [U][B]CBD Cheese[/B][/U] - najtvrđi budovi, šećerni, ukratko najbolje i najlakše za uzgajati [ATTACH]161572[/ATTACH] [ATTACH]161569[/ATTACH] [ATTACH]161570[/ATTACH] [ATTACH]161571[/ATTACH] [ATTACH]161568[/ATTACH] [ATTACH]161552[/ATTACH] [ATTACH]161553[/ATTACH] [ATTACH]161554[/ATTACH] [B][U] Blue Cheese[/U][/B] - zanimljiva morfologija budova, kao neki landraca, mekani, ali kao spužvica sočni. Malo manji trihomi ali svejedno na svemu su. A boga mi i udara, barem što se tiće testiranja par popocorna. Mene ne da je izbilo iz cipela 3-4 serije po par dimova, nego sam morao popit diazepam da se smirim jer sam imao ici radit ujutro. Nisam baš mjerodavan ali dva prijatelja jesu koji su se u više navrata dobro, dobro napušili iako napočetku je jako euforik dok kasnije prelazi u stone i to dosta dugo. Ovakvih budova je bilo 5-6 i nekoliko malo manjih. Izgledom su veliki ali neće biti teški. [ATTACH]161556[/ATTACH] [ATTACH]161557[/ATTACH] [ATTACH]161558[/ATTACH] [ATTACH]161566[/ATTACH] [B][U] Blue Widow[/U][/B] - najšećernija, budovi srednje tvrdoće, miris odličan i kompleksan. Spajsi sa slatkim. Po mirisu i najbolja. Ako mi high bude odgovarao sigurno će ponovo u boks ali organiziranije. [ATTACH]161560[/ATTACH] [ATTACH]161561[/ATTACH] [ATTACH]161565[/ATTACH] [B][U] CBD Dinamed[/U][/B] - njene slike su u updateu prije, možda kasnije ubacim i ovdje ali moram ići... [B][U] Sve zajedno na sušenju 2 dana već na sušenju[/U][/B] [ATTACH]161563[/ATTACH] [ATTACH]161564[/ATTACH] [ATTACH]161567[/ATTACH] Editirat ću kasnije još ako se sjetim nečega, zasad moram ici. pozz [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Dinafem - Blue Cheese, CBD Cheese i Blue Widow by Blader
Bottom