Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Dinafem - Blue Cheese, CBD Cheese i Blue Widow by Blader
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Blader" data-source="post: 532064" data-attributes="member: 42804"><p><strong>UPDATE - ZBOG OTKAZIVANJA TAJMERA VRIJEME ĆU BROJIT OD POJAVE PISTILA</strong></p><p><strong> - cca. 5. dan </strong></p><p><strong></strong></p><p>Cvijetanje je počelo osim na Blue Widowu koji je najmlađi. Moram priznat da mislim da sam ja sjebao Blue Widow. Slučajno sam prezalio dok je stavljena u zemlju ne pažnjom i napušenosti. Kad je izašla iz zemlje bila je skroz žuta. U 24 sata je dobila skroz boju ali nekako se sporo razvija iako je na 12/12 od početka. Sporo razvija donje grane iako ne izgleda loše kao Dinamed. Naći će se malo mijesta za njih u kutu.</p><p></p><p>Blue cheese i CBD Cheese krenuli lijepo u cvijetanje, a ono što je najbolje nema traga spider mitsima. COB je na carini, malo su me zafrkavali sa sto stvari i prevodima za fakture. 13 mejlova razmjenili ali moglo bi pon-uto doći. Okvire aluminijske i ostale stvari kupio danas.</p><p></p><p>Evo nabrzinu stanje iz boksa...</p><p></p><p>CBD Cheese- (gore desno) kompaktan, okrugli, taman zauzima svoj kvadrant. Robustan...</p><p></p><p>[ATTACH=full]150717[/ATTACH]</p><p>Blue Cheese - (gore lijevo) duge internode, zahtjevao drastični LST skoro puklo na mjesto topiranja. Svejedno zdrav i jak...</p><p>[ATTACH=full]150716[/ATTACH]</p><p></p><p>Blue Widow (dolje lijevo), Dinamed (dolje desno)</p><p>[ATTACH]150713[/ATTACH] [ATTACH]150714[/ATTACH] [ATTACH]150715[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Blader, post: 532064, member: 42804"] [B]UPDATE - ZBOG OTKAZIVANJA TAJMERA VRIJEME ĆU BROJIT OD POJAVE PISTILA - cca. 5. dan [/B] Cvijetanje je počelo osim na Blue Widowu koji je najmlađi. Moram priznat da mislim da sam ja sjebao Blue Widow. Slučajno sam prezalio dok je stavljena u zemlju ne pažnjom i napušenosti. Kad je izašla iz zemlje bila je skroz žuta. U 24 sata je dobila skroz boju ali nekako se sporo razvija iako je na 12/12 od početka. Sporo razvija donje grane iako ne izgleda loše kao Dinamed. Naći će se malo mijesta za njih u kutu. Blue cheese i CBD Cheese krenuli lijepo u cvijetanje, a ono što je najbolje nema traga spider mitsima. COB je na carini, malo su me zafrkavali sa sto stvari i prevodima za fakture. 13 mejlova razmjenili ali moglo bi pon-uto doći. Okvire aluminijske i ostale stvari kupio danas. Evo nabrzinu stanje iz boksa... CBD Cheese- (gore desno) kompaktan, okrugli, taman zauzima svoj kvadrant. Robustan... [ATTACH=full]150717[/ATTACH] Blue Cheese - (gore lijevo) duge internode, zahtjevao drastični LST skoro puklo na mjesto topiranja. Svejedno zdrav i jak... [ATTACH=full]150716[/ATTACH] Blue Widow (dolje lijevo), Dinamed (dolje desno) [ATTACH]150713[/ATTACH] [ATTACH]150714[/ATTACH] [ATTACH]150715[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Dinafem - Blue Cheese, CBD Cheese i Blue Widow by Blader
Bottom