Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Deset biljaka koje se mogu mjesati sa vutrom umjesto duhana.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="BeHerbie" data-source="post: 792253" data-attributes="member: 89919"><p>Pozdrav ekipa,</p><p>Ovo što komentirate i isprobavate je Herbie zamjena za duhan koju sam krenuo raditi prije 5 godina kad sam odlučio da je krajnje vrijeme ostaviti se duhana jer mi kvari iskustvo uživanja u vutri.</p><p></p><p>Glavni razlog je bio što mi je nikotin otežavao kontrolu korištenja jer kao što svi znamo stvara fizičku ovisnost. Kada sam otkrio high bez nikotina zaljubio sam se u to i krenuo dublje u istraživanje biljaka.</p><p></p><p>Osvrnut ću se na gornji komentar za sjemenke i plastiku u pakiranjima, sjemenke se mogu pronaći u mješavinama koje sadrže hmelj jer on ima mini sjemenke koje je teško sve ukloniti. Komad plastike od pakiranja moguće da je zalutao u pakiranje, ali sve mješavine prolaze puno puta preko ruke i ovo je drugi put da čujem da je netko pronašao plastiku u pakiranju (možda je i prvi put bilo od iste osobe ).</p><p></p><p>Sad ono bitnije: sve biljke se mogu pušiti, ali je pitanje kakav efekt i aromu će imati. Mješavine koje preporučam gurmanima za vutru su Classic i one koje ja pušim Domaja i Amnesia. Razlog zašto najviše koristim te mješavine je jer sadrže CBD i Damianu, CBD balansira high, a damiana mu dodaje još jedan dašak zanimljivosti. Osim toga naravno da je najljepši okus vutre zato miješanje vutru s CBDom u dobrom omjeru s drugim biljkama je po meni vrhunac takozvanog spliffa.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeHerbie, post: 792253, member: 89919"] Pozdrav ekipa, Ovo što komentirate i isprobavate je Herbie zamjena za duhan koju sam krenuo raditi prije 5 godina kad sam odlučio da je krajnje vrijeme ostaviti se duhana jer mi kvari iskustvo uživanja u vutri. Glavni razlog je bio što mi je nikotin otežavao kontrolu korištenja jer kao što svi znamo stvara fizičku ovisnost. Kada sam otkrio high bez nikotina zaljubio sam se u to i krenuo dublje u istraživanje biljaka. Osvrnut ću se na gornji komentar za sjemenke i plastiku u pakiranjima, sjemenke se mogu pronaći u mješavinama koje sadrže hmelj jer on ima mini sjemenke koje je teško sve ukloniti. Komad plastike od pakiranja moguće da je zalutao u pakiranje, ali sve mješavine prolaze puno puta preko ruke i ovo je drugi put da čujem da je netko pronašao plastiku u pakiranju (možda je i prvi put bilo od iste osobe ). Sad ono bitnije: sve biljke se mogu pušiti, ali je pitanje kakav efekt i aromu će imati. Mješavine koje preporučam gurmanima za vutru su Classic i one koje ja pušim Domaja i Amnesia. Razlog zašto najviše koristim te mješavine je jer sadrže CBD i Damianu, CBD balansira high, a damiana mu dodaje još jedan dašak zanimljivosti. Osim toga naravno da je najljepši okus vutre zato miješanje vutru s CBDom u dobrom omjeru s drugim biljkama je po meni vrhunac takozvanog spliffa. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Deset biljaka koje se mogu mjesati sa vutrom umjesto duhana.
Bottom