Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Critical Kush & White Widow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Space_Lulu" data-source="post: 665987" data-attributes="member: 47928"><p>Što se tiče ostavljanja vode, preporučuje se da ostaje barem nekoliko sati.</p><p>Prvo da bi se voda malo zagrejala, posebno sada kada je zima.</p><p>Drugi razlog (onaj zbog kojeg su naše bake [USER=70721]@GoLee[/USER] ostavljale) jeste da bi se uklonio hlor iz vode. Mislim da hlor može da malo steriliše zemlju, da pobije i beneficijalne mikrobe.</p><p>I da, pH raste kada se voda ostavi.</p><p>Ne radim ni ja ovo uvek, verujem da ovo samo po sebi neće ni ubiti ni proslaviti biljku, ali da može da bude mali plus.</p><p></p><p>Što se tiče komentara na ove biljke. Ja bih isto rekla da je pH problem, moguće i transplant stress malo.</p><p>Ali bih se pre pazila niskog pH-a, nego visokog. Ja ovo iz ličnog iskustva jer kad god nisam adekvatno merila pH, a pokušavala da ga namestim, previše bih ga snizila.</p><p>Isto tako moja iskustva su da su svi supstrati (zemlje), posebno poroznije, imale dosta nizak pH same po sebi.</p><p></p><p>I vidim da koristiš AN đubriva. U svojoj liniji imaju Sensi (i Connoisseur, ali je dosta skuplji) za Grow i Bloom.</p><p>Oba automatski regulišu pH (nekad ne u potpunosti, ali sasvim dobro radi). I dvokomponentna su što je isto plus.</p><p></p><p>Verujem da će ovo biti sve ok, samo malo da odmore. </p><p>Biljke su dosta izdržljive.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Space_Lulu, post: 665987, member: 47928"] Što se tiče ostavljanja vode, preporučuje se da ostaje barem nekoliko sati. Prvo da bi se voda malo zagrejala, posebno sada kada je zima. Drugi razlog (onaj zbog kojeg su naše bake [USER=70721]@GoLee[/USER] ostavljale) jeste da bi se uklonio hlor iz vode. Mislim da hlor može da malo steriliše zemlju, da pobije i beneficijalne mikrobe. I da, pH raste kada se voda ostavi. Ne radim ni ja ovo uvek, verujem da ovo samo po sebi neće ni ubiti ni proslaviti biljku, ali da može da bude mali plus. Što se tiče komentara na ove biljke. Ja bih isto rekla da je pH problem, moguće i transplant stress malo. Ali bih se pre pazila niskog pH-a, nego visokog. Ja ovo iz ličnog iskustva jer kad god nisam adekvatno merila pH, a pokušavala da ga namestim, previše bih ga snizila. Isto tako moja iskustva su da su svi supstrati (zemlje), posebno poroznije, imale dosta nizak pH same po sebi. I vidim da koristiš AN đubriva. U svojoj liniji imaju Sensi (i Connoisseur, ali je dosta skuplji) za Grow i Bloom. Oba automatski regulišu pH (nekad ne u potpunosti, ali sasvim dobro radi). I dvokomponentna su što je isto plus. Verujem da će ovo biti sve ok, samo malo da odmore. Biljke su dosta izdržljive. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Critical Kush & White Widow
Bottom