Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
CreamCaramel Auto / CrystalCandyXL Auto (Sweet Seeds)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Crazy Smoke" data-source="post: 791357" data-attributes="member: 11628"><p>32.Dan</p><p></p><p>Radit ću update kad mislim da je potrebno,neka bude malo detaljniji dnevnik,pa možda nekom i pomogne.</p><p></p><p>Jučer palo šišanje,skinuo dosta listova i donjih grana od kojih neće biti ništa,neka se preusmjeri u pumpanje glavnih topova koje sam izvukao sa treningom.</p><p>Vodim borbu sa vlagom,bez obzira što radi odvlaživač,vlaga ne ide ispod 65,puno kiše i baš je vlažno,ali preživit ćemo.</p><p></p><p>Jučerašnje zaljevanje:</p><p>Calmag 15ml / 15l</p><p>Zyme 30ml / 15l</p><p>Root 50ml / 15l</p><p>Boost 20ml / 15l</p><p>Silic Boost 1,5ml / 15l</p><p>Super Vit 4 kapi</p><p></p><p>Ubacio sam prvu dozu boost-a da potaknem cvjetanje,root ću izbacit kroz iduća 2 zaljevanja,nemam calmag i silic boost više,tako da ni njih neću stavljat više.Bloom ide iduće zaljevanje,piju svaka 3 dana po 3,5l.</p><p></p><p>Temperatura 26,27 c,Vlaga 60-65%</p><p></p><p>[ATTACH=full]508359[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]508360[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]508361[/ATTACH]</p><p></p><p>Poštovanje vutra zajednici!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Crazy Smoke, post: 791357, member: 11628"] 32.Dan Radit ću update kad mislim da je potrebno,neka bude malo detaljniji dnevnik,pa možda nekom i pomogne. Jučer palo šišanje,skinuo dosta listova i donjih grana od kojih neće biti ništa,neka se preusmjeri u pumpanje glavnih topova koje sam izvukao sa treningom. Vodim borbu sa vlagom,bez obzira što radi odvlaživač,vlaga ne ide ispod 65,puno kiše i baš je vlažno,ali preživit ćemo. Jučerašnje zaljevanje: Calmag 15ml / 15l Zyme 30ml / 15l Root 50ml / 15l Boost 20ml / 15l Silic Boost 1,5ml / 15l Super Vit 4 kapi Ubacio sam prvu dozu boost-a da potaknem cvjetanje,root ću izbacit kroz iduća 2 zaljevanja,nemam calmag i silic boost više,tako da ni njih neću stavljat više.Bloom ide iduće zaljevanje,piju svaka 3 dana po 3,5l. Temperatura 26,27 c,Vlaga 60-65% [ATTACH type="full"]508359[/ATTACH] [ATTACH type="full"]508360[/ATTACH] [ATTACH type="full"]508361[/ATTACH] Poštovanje vutra zajednici! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
CreamCaramel Auto / CrystalCandyXL Auto (Sweet Seeds)
Bottom