Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
CreamCaramel Auto / CrystalCandyXL Auto (Sweet Seeds)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Crazy Smoke" data-source="post: 791257" data-attributes="member: 11628"><p>30.dan - 20/4 režim</p><p></p><p>Izgurali smo mjesec dana,što znači da smo skoro na pola puta i ulazimo u cvjetanje.</p><p>Probudio se danas i u boxu vlaga 80%,ugasio se odvlaživač preko noći jer se napunila kanta sa vodom,otvorio sam box širom i upalio ga nazad,sad je oko 65,a volio bi to spustit još na 55.</p><p></p><p>Temperature dobre za sad,26 po danu,svjetlo na 50%,cca 40 cm visine,ppfd oko 800,gledat cu da povećam još malo sad kad krene cvjet.</p><p></p><p>Gledat ću da dam još jednom tnt,a onda ide doza hesi boost-a za aktivaciju bloom faze i sa vege gnojivom sam gotov.</p><p>Što se tiče lišća kao da nisam ni skidao ništa,mislim da će past još jedno šišanje da ima više protoka zraka izmedju krošnje i da smanjim rizik pojave bilo kakvih sranja.</p><p>Ventilacija udara na najjače i fino se njihaju,brzo se suše potovi i sad piju po 3,5l svaka 3 dana.</p><p>[ATTACH=full]508195[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]508196[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]508197[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]508198[/ATTACH]</p><p>pozdrav svim growerima i svima koji prate,pozdravlja dim!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Crazy Smoke, post: 791257, member: 11628"] 30.dan - 20/4 režim Izgurali smo mjesec dana,što znači da smo skoro na pola puta i ulazimo u cvjetanje. Probudio se danas i u boxu vlaga 80%,ugasio se odvlaživač preko noći jer se napunila kanta sa vodom,otvorio sam box širom i upalio ga nazad,sad je oko 65,a volio bi to spustit još na 55. Temperature dobre za sad,26 po danu,svjetlo na 50%,cca 40 cm visine,ppfd oko 800,gledat cu da povećam još malo sad kad krene cvjet. Gledat ću da dam još jednom tnt,a onda ide doza hesi boost-a za aktivaciju bloom faze i sa vege gnojivom sam gotov. Što se tiče lišća kao da nisam ni skidao ništa,mislim da će past još jedno šišanje da ima više protoka zraka izmedju krošnje i da smanjim rizik pojave bilo kakvih sranja. Ventilacija udara na najjače i fino se njihaju,brzo se suše potovi i sad piju po 3,5l svaka 3 dana. [ATTACH type="full"]508195[/ATTACH] [ATTACH type="full"]508196[/ATTACH] [ATTACH type="full"]508197[/ATTACH] [ATTACH type="full"]508198[/ATTACH] pozdrav svim growerima i svima koji prate,pozdravlja dim! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
CreamCaramel Auto / CrystalCandyXL Auto (Sweet Seeds)
Bottom