Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
CBD Shark shock - 80×80 250 hps
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Blader" data-source="post: 447015" data-attributes="member: 42804"><p>Brzi update. Malo je bila ogladnila, pa je tribalo isto koji dan da uzme nitrogena nakon šta je 2 puta pognojena u 8 dana sa onako, srednjom dozom. Koliko vidim žutilo nije puno napredovalo. Možda još dan - dva nakon šta je prvi put dobila gnojivo. Sada sljedeći put planiram vodu, pa onda opet gnojivo, pa ću vidit dalje... čitao na stranim forumima da dosta ekipe daje dva puta gnojivo pa voda. Znaći :feed, feed, water... vidit ću..</p><p></p><p>[ATTACH=full]76576[/ATTACH] [ATTACH=full]76573[/ATTACH] [SPOILER="Ostale slike"][ATTACH=full]76572[/ATTACH] [ATTACH=full]76575[/ATTACH] [ATTACH=full]76574[/ATTACH] [ATTACH=full]76577[/ATTACH] [/SPOILER]</p><p></p><p>edit; Što mislite koliko ajmo reći ovaj deficiency nitrogena (ako je) u ovoj fazi utjeće na urod? Mislim čisto me znanstveno zanima da znam kako drugi gledaju na ovo. Da li da se sljedeći put ipak prije dam gnojivo. Oću reći da li da baš pazim puno na ovo.Išao sam ovaj put laganije čisto da vidim kad će nestat hrane u zemlji. Ali naglo je počela piti više vode i hrane i dok sam ja čekao aditive i zalijevanje pa da dam sve odjednom one je požutila...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Blader, post: 447015, member: 42804"] Brzi update. Malo je bila ogladnila, pa je tribalo isto koji dan da uzme nitrogena nakon šta je 2 puta pognojena u 8 dana sa onako, srednjom dozom. Koliko vidim žutilo nije puno napredovalo. Možda još dan - dva nakon šta je prvi put dobila gnojivo. Sada sljedeći put planiram vodu, pa onda opet gnojivo, pa ću vidit dalje... čitao na stranim forumima da dosta ekipe daje dva puta gnojivo pa voda. Znaći :feed, feed, water... vidit ću.. [ATTACH=full]76576[/ATTACH] [ATTACH=full]76573[/ATTACH] [SPOILER="Ostale slike"][ATTACH=full]76572[/ATTACH] [ATTACH=full]76575[/ATTACH] [ATTACH=full]76574[/ATTACH] [ATTACH=full]76577[/ATTACH] [/SPOILER] edit; Što mislite koliko ajmo reći ovaj deficiency nitrogena (ako je) u ovoj fazi utjeće na urod? Mislim čisto me znanstveno zanima da znam kako drugi gledaju na ovo. Da li da se sljedeći put ipak prije dam gnojivo. Oću reći da li da baš pazim puno na ovo.Išao sam ovaj put laganije čisto da vidim kad će nestat hrane u zemlji. Ali naglo je počela piti više vode i hrane i dok sam ja čekao aditive i zalijevanje pa da dam sve odjednom one je požutila... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
CBD Shark shock - 80×80 250 hps
Bottom