Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
CBD micro led
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Ig0r" data-source="post: 403887" data-attributes="member: 41591"><p>Otkrio sam moguci problem znaci kada je svetlo ugaseno , temperatura je 21 °C a vlaga je bila 95 % sto mi nikako ne ide u glavu jer u prostoriji u kojoj je box ne prelazi vlaga 55% . To je vjerovatno bio razlog one mahovine na zemlji i zasto se zemlja sporo susila + kako power kaze drenaza nije bila dobra zemlja je bila prenabijena. Jucer sam okopao zemlju i izvadio sve sto sam mogao do korjena te zamjenio novom zemljom i zalio sa 4 dl vode ( da ne pretjeram ko zadnji put i zemlju sam samo nabacao preko nisam pritiskao ) buduci da je zemlja pri dnu jos uvjek bila mokra. Jedan list se totalno uvijo i na kraju mi djeluje kao da je full suh ali vidit cemo mozda se popravi. Uglavnom ventilaciju cu pustati upaljenu i kada svjetlo ne radi pa se nadam da mi vlaga nece biti toliko visoka i da ce se zemlja brze susiti.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ig0r, post: 403887, member: 41591"] Otkrio sam moguci problem znaci kada je svetlo ugaseno , temperatura je 21 °C a vlaga je bila 95 % sto mi nikako ne ide u glavu jer u prostoriji u kojoj je box ne prelazi vlaga 55% . To je vjerovatno bio razlog one mahovine na zemlji i zasto se zemlja sporo susila + kako power kaze drenaza nije bila dobra zemlja je bila prenabijena. Jucer sam okopao zemlju i izvadio sve sto sam mogao do korjena te zamjenio novom zemljom i zalio sa 4 dl vode ( da ne pretjeram ko zadnji put i zemlju sam samo nabacao preko nisam pritiskao ) buduci da je zemlja pri dnu jos uvjek bila mokra. Jedan list se totalno uvijo i na kraju mi djeluje kao da je full suh ali vidit cemo mozda se popravi. Uglavnom ventilaciju cu pustati upaljenu i kada svjetlo ne radi pa se nadam da mi vlaga nece biti toliko visoka i da ce se zemlja brze susiti. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
CBD micro led
Bottom