Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
CBD Mazar / Dutch Passion / Lumatek 300 PRO
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="beštija" data-source="post: 798528" data-attributes="member: 27487"><p>67 dan starosti</p><p>25 dan na 12/12</p><p></p><p>Drasticna promjena, odlucio sam je oguliti skroz do kraja. Koristio sam metodu schwazzing ili ekstremnu defolijaciju. Vise o metodi mozete naci na googlu. Kada radite ovako opseznu defolijaciju treba voditi racuna o nekoliko uvijeta. Prvi uvijet je da je biljka zdrava i u top formi jer bez toga se ne moze poceti. Nakon sto se biljka pocisti dolazi drugi dio koji je jako bitan a to je pravilo hranjenje. Sa skidanjem lisca vi joj skidate skladista sa secerom i mikroelementima. Da bi to nadoknadila morate joj pojacano davati prilikom zalijevanja sve sto je potrebno. Evo vidjet cete dolje na slikama razliku od utorka do danas, znaci niti 7 dana od zahvata a ona se oporavila kao da ju je ugrizao komarac a u stvarnosti ju je sprasio strsljen da se tako izrazim. Zasto sam to uradio? Jenostavno je, pokusavam izvuci sve sto mogu iz biljke u koju ne sumnjam da to moze isporuciti. Inspiracija mi je bio jedan strasan grower sa kojim sam se i privatno cuo te dobio par tipova iz prve ruke. U zivotu nisam vidio da netko uzgaja prvo ovakve biljke a drugo da su jos automati u pitanju.</p><p>[URL unfurl="true"]https://shorturl.at/cpSJ2[/URL]</p><p></p><p>12.11</p><p>[ATTACH=full]521931[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]521932[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]521921[/ATTACH][ATTACH=full]521922[/ATTACH][ATTACH=full]521923[/ATTACH][ATTACH=full]521924[/ATTACH][ATTACH=full]521925[/ATTACH]</p><p></p><p>15.11</p><p></p><p>[ATTACH=full]521926[/ATTACH][ATTACH=full]521927[/ATTACH][ATTACH=full]521928[/ATTACH][ATTACH=full]521929[/ATTACH][ATTACH=full]521930[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="beštija, post: 798528, member: 27487"] 67 dan starosti 25 dan na 12/12 Drasticna promjena, odlucio sam je oguliti skroz do kraja. Koristio sam metodu schwazzing ili ekstremnu defolijaciju. Vise o metodi mozete naci na googlu. Kada radite ovako opseznu defolijaciju treba voditi racuna o nekoliko uvijeta. Prvi uvijet je da je biljka zdrava i u top formi jer bez toga se ne moze poceti. Nakon sto se biljka pocisti dolazi drugi dio koji je jako bitan a to je pravilo hranjenje. Sa skidanjem lisca vi joj skidate skladista sa secerom i mikroelementima. Da bi to nadoknadila morate joj pojacano davati prilikom zalijevanja sve sto je potrebno. Evo vidjet cete dolje na slikama razliku od utorka do danas, znaci niti 7 dana od zahvata a ona se oporavila kao da ju je ugrizao komarac a u stvarnosti ju je sprasio strsljen da se tako izrazim. Zasto sam to uradio? Jenostavno je, pokusavam izvuci sve sto mogu iz biljke u koju ne sumnjam da to moze isporuciti. Inspiracija mi je bio jedan strasan grower sa kojim sam se i privatno cuo te dobio par tipova iz prve ruke. U zivotu nisam vidio da netko uzgaja prvo ovakve biljke a drugo da su jos automati u pitanju. [URL unfurl="true"]https://shorturl.at/cpSJ2[/URL] 12.11 [ATTACH type="full"]521931[/ATTACH] [ATTACH type="full"]521932[/ATTACH] [ATTACH type="full" alt="IMG_6448.jpeg"]521921[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="IMG_6449.jpeg"]521922[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="IMG_6450.jpeg"]521923[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="IMG_6454.jpeg"]521924[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="IMG_6455.jpeg"]521925[/ATTACH] 15.11 [ATTACH type="full" alt="IMG_6469.jpeg"]521926[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="IMG_6470.jpeg"]521927[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="IMG_6473.jpeg"]521928[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="IMG_6472.jpeg"]521929[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="IMG_6471.jpeg"]521930[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
CBD Mazar / Dutch Passion / Lumatek 300 PRO
Bottom