Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
CBD Mazar / Dutch Passion / Lumatek 300 PRO
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="beštija" data-source="post: 797558" data-attributes="member: 27487"><p>46 dan starosti</p><p>4 dan na 12/12</p><p></p><p>Pozdrav vutrašice i vutraši,</p><p></p><p>krenula je u cvjetanje i bice zanimljivo zadrzati je u gabaritima. Izuzetno jak rast iako je vecinski indika u pitanju. Raste skoro kao sative koje sam do sada imao. Sto se tice klope hranim puno manje nego lavendera i to rekao bih duplo manje. Razlog tomu je sto sam dodao jedno dvije sake peleta od organics nutrients big plant.</p><p>Testirao sam ga ljetos na cilli papiricicama i super sam zadovoljan kako radi. Za sada vidim da i mazaru pase pa cu ga vjerojatno ubaciti i u iduci grow. Jucer sam je nahranio sa dodatnih 20ml floresa, 20ml tekucih algi, 7ml calmag preventivno i bakterije. Zalijevanje ide svaka dva dana po 5.5 ili 6 litara. Panel je jos uvijek na 75% i 45cm visine jos iducih par dana i onda ide na 100% pa nek si misli sta ju je snaslo.</p><p>Eto to bi ukratko bio neki sazetak za protekle dane.</p><p></p><p></p><p>[ATTACH=full]519861[/ATTACH][ATTACH=full]519862[/ATTACH][ATTACH=full]519863[/ATTACH][ATTACH=full]519864[/ATTACH][ATTACH=full]519866[/ATTACH][ATTACH=full]519867[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="beštija, post: 797558, member: 27487"] 46 dan starosti 4 dan na 12/12 Pozdrav vutrašice i vutraši, krenula je u cvjetanje i bice zanimljivo zadrzati je u gabaritima. Izuzetno jak rast iako je vecinski indika u pitanju. Raste skoro kao sative koje sam do sada imao. Sto se tice klope hranim puno manje nego lavendera i to rekao bih duplo manje. Razlog tomu je sto sam dodao jedno dvije sake peleta od organics nutrients big plant. Testirao sam ga ljetos na cilli papiricicama i super sam zadovoljan kako radi. Za sada vidim da i mazaru pase pa cu ga vjerojatno ubaciti i u iduci grow. Jucer sam je nahranio sa dodatnih 20ml floresa, 20ml tekucih algi, 7ml calmag preventivno i bakterije. Zalijevanje ide svaka dva dana po 5.5 ili 6 litara. Panel je jos uvijek na 75% i 45cm visine jos iducih par dana i onda ide na 100% pa nek si misli sta ju je snaslo. Eto to bi ukratko bio neki sazetak za protekle dane. [ATTACH type="full" alt="IMG_6089.jpeg"]519861[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="IMG_6092.jpeg"]519862[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="IMG_6093.jpeg"]519863[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="IMG_6094.jpeg"]519864[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="IMG_6098.jpeg"]519866[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="IMG_6100.jpeg"]519867[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
CBD Mazar / Dutch Passion / Lumatek 300 PRO
Bottom