Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
CBD Mazar / Dutch Passion / Lumatek 300 PRO
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="beštija" data-source="post: 797228" data-attributes="member: 27487"><p>39. dan</p><p></p><p>Ja mislim da je ona spremna za cvjetanje. Drzim je jos preko vikenda u vege i od ponedjeljka saltam na cvjetanje. Danas dobila dozu svega po malo. Biocanna Vege15ml, calmag grenn buzz 5ml, pk bi bloombastic 5ml, alge 30ml, bakterije i myco. Zadnji vege boost prije switcha. </p><p>Plan je ispunjen da izvegetiram za 40 dana., optimala da zaokruzim grow na 100-105 dana. Grani ima hrpa a to vidim po broju zica koje sam izvukao iz posude. Pije 5L svaka dva dana uz minimalni runoff. Preostaje mi samo da je pustim sad malo u zrak i dotegnem grane prema stranicama boksa kako bude rasla. Za dva tjedna max ce vec biti od ruba do ruba. </p><p>Obecava po svim parametrima pa mi samo ostaje da je ispratim sa hranom i svjetlom.</p><p></p><p>Jucer</p><p></p><p>[ATTACH=full]519287[/ATTACH]</p><p></p><p>Danas</p><p></p><p>[ATTACH=full]519288[/ATTACH][ATTACH=full]519289[/ATTACH][ATTACH=full]519290[/ATTACH][ATTACH=full]519291[/ATTACH][ATTACH=full]519292[/ATTACH]</p><p>Ovo postolje na okretanje je sjelo samo tako. Olaksalo mi je masu kod lst-a i vrtim je kao na ringispilu jednim prstom.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="beštija, post: 797228, member: 27487"] 39. dan Ja mislim da je ona spremna za cvjetanje. Drzim je jos preko vikenda u vege i od ponedjeljka saltam na cvjetanje. Danas dobila dozu svega po malo. Biocanna Vege15ml, calmag grenn buzz 5ml, pk bi bloombastic 5ml, alge 30ml, bakterije i myco. Zadnji vege boost prije switcha. Plan je ispunjen da izvegetiram za 40 dana., optimala da zaokruzim grow na 100-105 dana. Grani ima hrpa a to vidim po broju zica koje sam izvukao iz posude. Pije 5L svaka dva dana uz minimalni runoff. Preostaje mi samo da je pustim sad malo u zrak i dotegnem grane prema stranicama boksa kako bude rasla. Za dva tjedna max ce vec biti od ruba do ruba. Obecava po svim parametrima pa mi samo ostaje da je ispratim sa hranom i svjetlom. Jucer [ATTACH type="full"]519287[/ATTACH] Danas [ATTACH type="full"]519288[/ATTACH][ATTACH type="full"]519289[/ATTACH][ATTACH type="full"]519290[/ATTACH][ATTACH type="full"]519291[/ATTACH][ATTACH type="full"]519292[/ATTACH] Ovo postolje na okretanje je sjelo samo tako. Olaksalo mi je masu kod lst-a i vrtim je kao na ringispilu jednim prstom. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
CBD Mazar / Dutch Passion / Lumatek 300 PRO
Bottom