Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Obrazovanje
Cannabis sorte
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="barabar" data-source="post: 715329" data-attributes="member: 75654"><p>Braco, drugovi, saborci...</p><p>Ja bih poceo jedino sa *ebi ga!</p><p>Nacitao sam se kamaru toga i sto vise citam sve sam dalje od rjesenja.</p><p>Molim vas da me uputite, pomognete, pojednostavite.</p><p>Recimo da sam razumio oko grow boksova, odnosa velicine i rasvjete, ventilacije i temperature... Ne bojim se odrzavanja biljke, treninga, djubrenja i zalivanja... Imam plastenik, bastu, mudrujem u organskom bastovanstvu godinama. Nego...</p><p>Imam boks gdje da smjestim, ali ne znam sta da smjestim u njega. Mislim da sam do sada ukopcao da je i indika na mojoj strani. Trazim za prvi grow sjeme biljke krace vegetacije, kombinaciju dvije sorte, obje za smirenje i spavanje. Zbog svoje bolesti vec dvije godine ne ferceram kao normalan covjek...</p><p>Dakle, molim pomoc u preporuci sjemena za opustanje i krevet. Naravno, imacu pitanja dosta i u vezi sa uzgojem, vodicu i dnevnik, ali treba da narucim nesto i pocnem.</p><p>Nemam jos ni boks, ali to cu brzo rijesiti najvjerovatnije kupovinom kompleta velicine 200*150*50 (v d s) za sta pretpostavljam da je dovoljno za dvije do tri biljke.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="barabar, post: 715329, member: 75654"] Braco, drugovi, saborci... Ja bih poceo jedino sa *ebi ga! Nacitao sam se kamaru toga i sto vise citam sve sam dalje od rjesenja. Molim vas da me uputite, pomognete, pojednostavite. Recimo da sam razumio oko grow boksova, odnosa velicine i rasvjete, ventilacije i temperature... Ne bojim se odrzavanja biljke, treninga, djubrenja i zalivanja... Imam plastenik, bastu, mudrujem u organskom bastovanstvu godinama. Nego... Imam boks gdje da smjestim, ali ne znam sta da smjestim u njega. Mislim da sam do sada ukopcao da je i indika na mojoj strani. Trazim za prvi grow sjeme biljke krace vegetacije, kombinaciju dvije sorte, obje za smirenje i spavanje. Zbog svoje bolesti vec dvije godine ne ferceram kao normalan covjek... Dakle, molim pomoc u preporuci sjemena za opustanje i krevet. Naravno, imacu pitanja dosta i u vezi sa uzgojem, vodicu i dnevnik, ali treba da narucim nesto i pocnem. Nemam jos ni boks, ali to cu brzo rijesiti najvjerovatnije kupovinom kompleta velicine 200*150*50 (v d s) za sta pretpostavljam da je dovoljno za dvije do tri biljke. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Obrazovanje
Cannabis sorte
Bottom