Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Bruce Banner#3 auto LED 240W+250W
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="The Krle" data-source="post: 688732" data-attributes="member: 70874"><p>Ok kolega.Razumem ja da svako growa na neki svoj nacin.Svako ima svoja neka licna iskustva losa i dobra.Ja sam podelio u dnevniku svoje neko iskustvo sa opremom , gnojivom koju imam i na nacin kojim sam ja iskoristio te prednosti.Iskreno se nisam nadao nekom uspehu ali sam dosta citao sto na forumu sto na druga mesta i vodio sam se nekom svojom logikom da ako pruzis optimalne uslove za grow da se mogu nadati boljem uspehu na kraju.Ja sam novi u ovome i mozda zvuci malo cudno drugima kako sam uspeo da izvucem na 4 bilje skoro 500 suhe.E sad da dodam na sve ovo da mi nebi uspelo da nemam svu ovu opremu i gnojiva koja koristim.Nisam ja neki majstor u ovome ali zahvaljujuci ljudima na forumu koji su podelili svoja iskustva u dnevnicima , sam naucio dosta toga sta je dobro a sta ne.Zelim da podelim sa svima svoj dnevnik i da bude svakom od vece koristi kao sto sam ja izvukao iz drugih dnevnika.Procitao sam skoro svaki dnevnik od iskusnih kolega i krenuo sam sklapat neki svoj plan za grow sa ovim sto imam.Nemam nameru da nikog ovde lazem niti da se nadmecem , nisam ja taj tip labuda.Volim da se salim , druzim i motam svaki dan.Stay high and chill druze kapetane.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The Krle, post: 688732, member: 70874"] Ok kolega.Razumem ja da svako growa na neki svoj nacin.Svako ima svoja neka licna iskustva losa i dobra.Ja sam podelio u dnevniku svoje neko iskustvo sa opremom , gnojivom koju imam i na nacin kojim sam ja iskoristio te prednosti.Iskreno se nisam nadao nekom uspehu ali sam dosta citao sto na forumu sto na druga mesta i vodio sam se nekom svojom logikom da ako pruzis optimalne uslove za grow da se mogu nadati boljem uspehu na kraju.Ja sam novi u ovome i mozda zvuci malo cudno drugima kako sam uspeo da izvucem na 4 bilje skoro 500 suhe.E sad da dodam na sve ovo da mi nebi uspelo da nemam svu ovu opremu i gnojiva koja koristim.Nisam ja neki majstor u ovome ali zahvaljujuci ljudima na forumu koji su podelili svoja iskustva u dnevnicima , sam naucio dosta toga sta je dobro a sta ne.Zelim da podelim sa svima svoj dnevnik i da bude svakom od vece koristi kao sto sam ja izvukao iz drugih dnevnika.Procitao sam skoro svaki dnevnik od iskusnih kolega i krenuo sam sklapat neki svoj plan za grow sa ovim sto imam.Nemam nameru da nikog ovde lazem niti da se nadmecem , nisam ja taj tip labuda.Volim da se salim , druzim i motam svaki dan.Stay high and chill druze kapetane. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Bruce Banner#3 auto LED 240W+250W
Bottom