Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
jako lijepo izgleda ovo sa "staklom" i volio bi imati jedan lijepi hed u takvoj kugli, ako je to uopce moguce napraviti i ako ovo nije photoshop,, pantagan a na ovaj bonsai neznam sta reci, svaka cast
@Pantagan
Oberi samo topove i revegetiraj.... pa ponovo Ako uspijes napravit 2 ili vise berbi sa jedne biljke onda cu se potrudit nac ime kako u indiji zovu takvu biljku. Zaboravio sam a sad mi se neda trazit Inace
Još malo pa če bit i za dimit . Pozdrav ekipa
Ide lagano kraju, problema nema osim da da je sve skupa malo otežalo pa je bilo neophodno usidrit malo bolje (škola za drugi put), ali to je slatki problem Po mome, još oko petnaestak dana. Našo sam i dvije bananice ali s obzirom na količinu stresa to je zanemarivo.
Da ne duljim, evo koja slika, uživajte
Ne znam da li ste videli, meni je ovo prejaka fora... Prosto ne mogu da se nagledam koliko je dobro - The Magnetic Air Bonsaistvarno svaka čast onome ko je izmislio ovo
Evo jos jedne polomljene grancice od patke, koja je zavrsila kao bonsai. Poceli su mrazovi pa sam je unjeo u kucu (inace je bila na prozoru) i capnio sam je, presadio , pa cu je ispod cfl-ke probat revegetirat....
Kolega Panta, kod tebe nista od revege ili?