Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Projektiranje prostora za uzgoj
BOKS ZA GAJENJE - Tehnicke osobine i kako ga napraviti
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Hype" data-source="post: 782509" data-attributes="member: 86437"><p>[ATTACH=full]490084[/ATTACH]</p><p>Pozdrav svima, neko vrijeme citam forum i odlucio sam se registrirati, e sad, razlog ove slike i ovog posta je prije svega skupa cijena na ulici i losa kvaliteta i losa kolicina haha. Nazalost nemam puno prostora za igrati se, ali zanima me, da li nesto ovakve velicine kao na slici, moze i druge marke ima smisla za osobni uzgoj. Ako ima i ako postoji mogucnost da s automaticima uspijem izvuc za 3mj da imam za barem pola godine, nisam neki ekstremni pusac, ali zapalim navecer da se opustim od dana, max 0.8.1.0 i to je to. Sad ako to sve ima smisla, ja bi molio uz najvece postovanje ovoj zajednici, jer je ozbiljna, da mi neko ko je vec imao iskustva s takvim manjim prostorima, predlozi neke od kvalitetnih komponenti za ovakav prostor( koje svjetlo, koji ventilatori, koji filteri za miris...itd)ovo bi mi bila idealna velicina za moj skriveni kutak u kuci. 40x40x80. Plus da napomenem imao sam par growa vani, ali nemam za to vremena ni mogucnosti prevelikih, jer zivim u takvom mjestu, a ovo bi mogao puno bolje kontrolirati nego vani.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hype, post: 782509, member: 86437"] [ATTACH type="full"]490084[/ATTACH] Pozdrav svima, neko vrijeme citam forum i odlucio sam se registrirati, e sad, razlog ove slike i ovog posta je prije svega skupa cijena na ulici i losa kvaliteta i losa kolicina haha. Nazalost nemam puno prostora za igrati se, ali zanima me, da li nesto ovakve velicine kao na slici, moze i druge marke ima smisla za osobni uzgoj. Ako ima i ako postoji mogucnost da s automaticima uspijem izvuc za 3mj da imam za barem pola godine, nisam neki ekstremni pusac, ali zapalim navecer da se opustim od dana, max 0.8.1.0 i to je to. Sad ako to sve ima smisla, ja bi molio uz najvece postovanje ovoj zajednici, jer je ozbiljna, da mi neko ko je vec imao iskustva s takvim manjim prostorima, predlozi neke od kvalitetnih komponenti za ovakav prostor( koje svjetlo, koji ventilatori, koji filteri za miris...itd)ovo bi mi bila idealna velicina za moj skriveni kutak u kuci. 40x40x80. Plus da napomenem imao sam par growa vani, ali nemam za to vremena ni mogucnosti prevelikih, jer zivim u takvom mjestu, a ovo bi mogao puno bolje kontrolirati nego vani. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Projektiranje prostora za uzgoj
BOKS ZA GAJENJE - Tehnicke osobine i kako ga napraviti
Bottom