Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Projektiranje prostora za uzgoj
BOKS ZA GAJENJE - Tehnicke osobine i kako ga napraviti
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="0Marac0" data-source="post: 752927" data-attributes="member: 59027"><p>Ne znam njemački,ali ako ima Samsung lm281b diode,to su ti puno slabije diode od lm 301b ili h.....[ATTACH]432911[/ATTACH]</p><p>Lm301h su deklarirane na 230l/w,a ove lm 281b oko 140l/w,velika razlika. Nabubaju 2000 dioda.</p><p>Mars i Lumatek su ti provjereno odlični. Čak,ako ti ne smeta Lumatek Ats pro 300 bi bilo bolje,jer provjereno daje odlične rezultate!</p><p>Paneli koji imaju meanweel driver i Samsung lm301b ili h diode,to gledaj....tebi bi stao i manji Lumatekov Zeus 465.</p><p> Optic slim i sl.paneli,samo gledaj specifikacije. </p><p>[URL unfurl="true"]https://opticledgrowlights.eu/products/slim-320h-dimmable-led-grow-light-320w-120-degree-3500k[/URL]</p><p>I gledaj dimenzije panela. Oko metra ti pokriva duljinu...i čitaj specifikacije,ispod proizvoda,jer ima isti takav,samo za vegetaciju. Ovaj link je full spektar![ATTACH]432912[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="0Marac0, post: 752927, member: 59027"] Ne znam njemački,ali ako ima Samsung lm281b diode,to su ti puno slabije diode od lm 301b ili h.....[ATTACH]432911[/ATTACH] Lm301h su deklarirane na 230l/w,a ove lm 281b oko 140l/w,velika razlika. Nabubaju 2000 dioda. Mars i Lumatek su ti provjereno odlični. Čak,ako ti ne smeta Lumatek Ats pro 300 bi bilo bolje,jer provjereno daje odlične rezultate! Paneli koji imaju meanweel driver i Samsung lm301b ili h diode,to gledaj....tebi bi stao i manji Lumatekov Zeus 465. Optic slim i sl.paneli,samo gledaj specifikacije. [URL unfurl="true"]https://opticledgrowlights.eu/products/slim-320h-dimmable-led-grow-light-320w-120-degree-3500k[/URL] I gledaj dimenzije panela. Oko metra ti pokriva duljinu...i čitaj specifikacije,ispod proizvoda,jer ima isti takav,samo za vegetaciju. Ovaj link je full spektar![ATTACH]432912[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Projektiranje prostora za uzgoj
BOKS ZA GAJENJE - Tehnicke osobine i kako ga napraviti
Bottom