Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Projektiranje prostora za uzgoj
BOKS ZA GAJENJE - Tehnicke osobine i kako ga napraviti
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Trulyo" data-source="post: 715494" data-attributes="member: 67644"><p>Stiropor ove debljine tak i tak propusta svjetlost bilo gdje, a inace je falcani pa su spojevi u falcu. No kad unutra uključiš blic od mobitela, i staviš mobitel blizu stiropora - iz vanjske stranice vidiš gdje je mobitel hahaha.</p><p></p><p>No folija ide unutar cijelog boksa, osim gornje plohe. Imam ebay "mylar" koji nije ništa drugo nego kopija aluminijske kuhinjske folije, samo mrvicu čvršće.</p><p>Sviđa mi se onaj pokrivač protiv smrzavanja, što planinari koriste, ali eto situacija je tako divna u državi da će mi prije stići nešto iz Kine nego Decathlone (tamo je 20kn folija).</p><p>Danas ću u Plodine, tamo su imali nekakvu aluminijsku foliju extra strong, cijena oko 30kn, i jedna strana je bila full mat, pa ću sa njom pokrpati gdje mi fali tog kineskog mylara.</p><p></p><p>Kad dode rostilj izvana, unutra cu staviti 3 drvene potpore koje ce kroz stiropor biti pricvrscene za vanjski rostilj, i to ce biti za vjesanje opreme.</p><p></p><p>Inace ovo je isti drek kao da sam rostilj napravio pa stiropor stavljao,samo obrnuti postupak hahaha.</p><p></p><p>Radio bi sa OSB-om ali trebam izolaciju, a neda mi se u dupli trosak osb + stiropor.</p><p>Vidjet cu danas kako ce to biti cvrsto,kad se osusi i dode rostilj.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Trulyo, post: 715494, member: 67644"] Stiropor ove debljine tak i tak propusta svjetlost bilo gdje, a inace je falcani pa su spojevi u falcu. No kad unutra uključiš blic od mobitela, i staviš mobitel blizu stiropora - iz vanjske stranice vidiš gdje je mobitel hahaha. No folija ide unutar cijelog boksa, osim gornje plohe. Imam ebay "mylar" koji nije ništa drugo nego kopija aluminijske kuhinjske folije, samo mrvicu čvršće. Sviđa mi se onaj pokrivač protiv smrzavanja, što planinari koriste, ali eto situacija je tako divna u državi da će mi prije stići nešto iz Kine nego Decathlone (tamo je 20kn folija). Danas ću u Plodine, tamo su imali nekakvu aluminijsku foliju extra strong, cijena oko 30kn, i jedna strana je bila full mat, pa ću sa njom pokrpati gdje mi fali tog kineskog mylara. Kad dode rostilj izvana, unutra cu staviti 3 drvene potpore koje ce kroz stiropor biti pricvrscene za vanjski rostilj, i to ce biti za vjesanje opreme. Inace ovo je isti drek kao da sam rostilj napravio pa stiropor stavljao,samo obrnuti postupak hahaha. Radio bi sa OSB-om ali trebam izolaciju, a neda mi se u dupli trosak osb + stiropor. Vidjet cu danas kako ce to biti cvrsto,kad se osusi i dode rostilj. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Projektiranje prostora za uzgoj
BOKS ZA GAJENJE - Tehnicke osobine i kako ga napraviti
Bottom