Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Projektiranje prostora za uzgoj
BOKS ZA GAJENJE - Tehnicke osobine i kako ga napraviti
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="jedanlik" data-source="post: 659062" data-attributes="member: 70754"><p>Pozdrav svima, </p><p></p><p>ne želim otvarati novi topic, neka me admini isprave ako sam na krivoj temi, ako moram negdje drugdje pitat ova pitanja. Uglavnom nemojte šta zamjeriti...</p><p></p><p>Uglavnom, trebao bih pomoć svih iskusnijih članova;</p><p></p><p>Koristim jedan grow šator, 1.5 (širina) x 1.5 (dužina) x 2 ( visina) m. </p><p>Unutra su : hps 600 w, 15 x led ( 5 W - 400 lumena - 2700 K)</p><p> ventilator kupaonski, ventilator industrijski (50 w) za upuh</p><p> ventilator sa filterom za ispuh (60 w) </p><p> ventilator samostojeći kojeg sam stavio unutar šatora da puše po biljkama, također ima pristup svjezem zraku ( uz otvor na šatoru je)</p><p></p><p>setup radi super u fazi cvatnje, ali trenutno planiram osposobiti ormar za rast biljke prije nego li ga preselim u ovaj šator.</p><p></p><p>Plan mi je u ormar 0.6 (dubina) x 0.5 (širina) x 2.1 m ( visina) napraviti 3 razine :</p><p></p><p>Oblijepio bih sve mylar folijom naravno,</p><p>ventilaciju bi kombinirao za svaku razinu posebno sa PC ventvima (ulaz / izlaz) te bi ugradio 1 veliki ulazni na dnu te jedan veliki izlazni na vrhu. </p><p></p><p>1. 0.6 x 0.5 x 0.6 m - razina za prvu fazu, od klijanja do prvog presađivanja; </p><p></p><p>dakle ovdje se dvoumim o izboru rasvjete, najvise me vuce ka CFL od možda 200 W ili 250 W, radi toga sta se ne grije previse pa moze biti blizu biljkama. Jaceg spektra 6200, 6700 K za rast, ne znam koja je vrijednost tocno. </p><p></p><p>2. 0.6 x 0.5 x 0.7 razina za drugu fazu gdje bi ugradio VIPARSPECTRA V300 LED, puni spektar za vegetacijsku fazu </p><p></p><p>3. 0.6 x 0.5 x 0.7 razina također ista kao prethodna, VIPARSPECTRA V300 LED</p><p></p><p>nakon šta bi biljka bila dovoljno velika selio bi je na rezim 12 / 12 u veliki šator, pošto ipak mogu bolje kontrolirat uvjete u manjem prostoru... </p><p></p><p>nadam se da sam otprilike na dobrom putu, otvoren sam za sve prijedloge, također sve ovo šta radim, radim iz razloga šta to volim, vole i moji ukućani, imamo bolesnog kolegu. Ništa od navedenog ne radimo iz krivog razloga... </p><p></p><p>hvala unaprijed.</p><p></p><p>LP.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jedanlik, post: 659062, member: 70754"] Pozdrav svima, ne želim otvarati novi topic, neka me admini isprave ako sam na krivoj temi, ako moram negdje drugdje pitat ova pitanja. Uglavnom nemojte šta zamjeriti... Uglavnom, trebao bih pomoć svih iskusnijih članova; Koristim jedan grow šator, 1.5 (širina) x 1.5 (dužina) x 2 ( visina) m. Unutra su : hps 600 w, 15 x led ( 5 W - 400 lumena - 2700 K) ventilator kupaonski, ventilator industrijski (50 w) za upuh ventilator sa filterom za ispuh (60 w) ventilator samostojeći kojeg sam stavio unutar šatora da puše po biljkama, također ima pristup svjezem zraku ( uz otvor na šatoru je) setup radi super u fazi cvatnje, ali trenutno planiram osposobiti ormar za rast biljke prije nego li ga preselim u ovaj šator. Plan mi je u ormar 0.6 (dubina) x 0.5 (širina) x 2.1 m ( visina) napraviti 3 razine : Oblijepio bih sve mylar folijom naravno, ventilaciju bi kombinirao za svaku razinu posebno sa PC ventvima (ulaz / izlaz) te bi ugradio 1 veliki ulazni na dnu te jedan veliki izlazni na vrhu. 1. 0.6 x 0.5 x 0.6 m - razina za prvu fazu, od klijanja do prvog presađivanja; dakle ovdje se dvoumim o izboru rasvjete, najvise me vuce ka CFL od možda 200 W ili 250 W, radi toga sta se ne grije previse pa moze biti blizu biljkama. Jaceg spektra 6200, 6700 K za rast, ne znam koja je vrijednost tocno. 2. 0.6 x 0.5 x 0.7 razina za drugu fazu gdje bi ugradio VIPARSPECTRA V300 LED, puni spektar za vegetacijsku fazu 3. 0.6 x 0.5 x 0.7 razina također ista kao prethodna, VIPARSPECTRA V300 LED nakon šta bi biljka bila dovoljno velika selio bi je na rezim 12 / 12 u veliki šator, pošto ipak mogu bolje kontrolirat uvjete u manjem prostoru... nadam se da sam otprilike na dobrom putu, otvoren sam za sve prijedloge, također sve ovo šta radim, radim iz razloga šta to volim, vole i moji ukućani, imamo bolesnog kolegu. Ništa od navedenog ne radimo iz krivog razloga... hvala unaprijed. LP. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Projektiranje prostora za uzgoj
BOKS ZA GAJENJE - Tehnicke osobine i kako ga napraviti
Bottom