Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Projektiranje prostora za uzgoj
BOKS ZA GAJENJE - Tehnicke osobine i kako ga napraviti
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="gmed" data-source="post: 652290" data-attributes="member: 69564"><p>Postavit ću pitanje i ovdje i u svojoj temi za projektiranje - uz želju za više mišljenja (ne znam protivi li se to pravilima foruma, ukoliko jest izbrisat ću post)</p><p></p><p>Ormar ima 2 dijela, u gornjem dijelu visokom cca 35cm planiram staviti vent i karbon filter te ih spojiti na ispuh ( fi 100mm). Donji dio ( gdje se biljka nalazi) je visok cca 150cm i spojen je s gornjim dijelom preko jedne okrugle rupe ( fi 100mm) na koju planiram spojiti PC vent kako bi puhao zrak iz donjeg u gornji dio. ( Prikazano za slici)</p><p>[ATTACH=full]295969[/ATTACH]</p><p></p><p>Zanima me što mislite hoće li strujanje zraka iz donjeg dijela ormara u gornji biti zadovoljavajuće?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gmed, post: 652290, member: 69564"] Postavit ću pitanje i ovdje i u svojoj temi za projektiranje - uz želju za više mišljenja (ne znam protivi li se to pravilima foruma, ukoliko jest izbrisat ću post) Ormar ima 2 dijela, u gornjem dijelu visokom cca 35cm planiram staviti vent i karbon filter te ih spojiti na ispuh ( fi 100mm). Donji dio ( gdje se biljka nalazi) je visok cca 150cm i spojen je s gornjim dijelom preko jedne okrugle rupe ( fi 100mm) na koju planiram spojiti PC vent kako bi puhao zrak iz donjeg u gornji dio. ( Prikazano za slici) [ATTACH type="full" width="269px" alt="295969"]295969[/ATTACH] Zanima me što mislite hoće li strujanje zraka iz donjeg dijela ormara u gornji biti zadovoljavajuće? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Projektiranje prostora za uzgoj
BOKS ZA GAJENJE - Tehnicke osobine i kako ga napraviti
Bottom