Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Projektiranje prostora za uzgoj
BOKS ZA GAJENJE - Tehnicke osobine i kako ga napraviti
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Yi_" data-source="post: 647130" data-attributes="member: 64410"><p>Imam par pitanja , a nisam siguran gdje da ih postavim pa ću tu:</p><p></p><p>Pošto planiram uskoro probati indoor, a u stanu nemam baš prostora, čini mi se da ću morati šator imati u spavaćoj sobi...</p><p>Je li iko ikada imao šator u spavaćoj sobi i kakva su mu bila isksutva. Mene najviše brine vlaga.</p><p></p><p>Šator je pirate box metar sa metar, unutra će za početak ići 250w HPS s cooltubeom. Imam Quietline 125 ventilator koji prema proizvođaču ima protok zraka od 197m3/h i australian carbon BULL filter predviđen za ventilatore protoka oko 200m3/h. To bi trebalo biti dovoljan protok zraka za 250w lampu, ali hoće li danas-sutra biti dovoljan za 400w lampu?</p><p></p><p>I da, brine me vlaga u sobi. Pošto se zrak ne bi ispuhivao direkt van već bi išao prvo u sobu i onda bi ja to zračio s vremena na vrijeme, otvarao prozor itd. Upuh bi bio pasivan. Kakva iskustva imate?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yi_, post: 647130, member: 64410"] Imam par pitanja , a nisam siguran gdje da ih postavim pa ću tu: Pošto planiram uskoro probati indoor, a u stanu nemam baš prostora, čini mi se da ću morati šator imati u spavaćoj sobi... Je li iko ikada imao šator u spavaćoj sobi i kakva su mu bila isksutva. Mene najviše brine vlaga. Šator je pirate box metar sa metar, unutra će za početak ići 250w HPS s cooltubeom. Imam Quietline 125 ventilator koji prema proizvođaču ima protok zraka od 197m3/h i australian carbon BULL filter predviđen za ventilatore protoka oko 200m3/h. To bi trebalo biti dovoljan protok zraka za 250w lampu, ali hoće li danas-sutra biti dovoljan za 400w lampu? I da, brine me vlaga u sobi. Pošto se zrak ne bi ispuhivao direkt van već bi išao prvo u sobu i onda bi ja to zračio s vremena na vrijeme, otvarao prozor itd. Upuh bi bio pasivan. Kakva iskustva imate? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Projektiranje prostora za uzgoj
BOKS ZA GAJENJE - Tehnicke osobine i kako ga napraviti
Bottom