Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Projektiranje prostora za uzgoj
BOKS ZA GAJENJE - Tehnicke osobine i kako ga napraviti
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="MementoKuri" data-source="post: 603313" data-attributes="member: 37741"><p>Srebrna traka. Mylar izrežeš na dužinu i širinu. Dužinu napravi koji cm manje. Zalijepi trakom gornju stranu. Na bokovima napravi tri proreza 2x3 cm. Ti prorezi služe za traku. Traka je jača od selotejpa, neće ti padati. Možeš ti lijepiti s čime hoćeš, ali bolje je da se lako skine. I ja sam radio od ormara i nisam znao kako pričvrstiti foliju. Ovo ti je najbolja solucija. Malo rukom napneš, nategneš i paziš da foliju lijepo priljubiš uz površinu i vjeruj mi, kao da si zaljepio neostikom. Kroz vrata ormara će ti sigurno bježati svijetlo. To riješi sa onim trakama za brtvljenje prozora. Ako ti je ormar malo odignut od poda, rupe za ulaz zraka napravi na podnici ormara. I rupu za produžni. Ako ti vent ne buči previše ljudi ti mogu prolaziti kraj ormara, a da nitko ne skužio da je box. Meni stoji u dnevnom, kad mi netko dolazi doma vent stavim na manju brzinu i poglasnim radio. Čuje se kad je tišina. S mirisom nikad problema.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MementoKuri, post: 603313, member: 37741"] Srebrna traka. Mylar izrežeš na dužinu i širinu. Dužinu napravi koji cm manje. Zalijepi trakom gornju stranu. Na bokovima napravi tri proreza 2x3 cm. Ti prorezi služe za traku. Traka je jača od selotejpa, neće ti padati. Možeš ti lijepiti s čime hoćeš, ali bolje je da se lako skine. I ja sam radio od ormara i nisam znao kako pričvrstiti foliju. Ovo ti je najbolja solucija. Malo rukom napneš, nategneš i paziš da foliju lijepo priljubiš uz površinu i vjeruj mi, kao da si zaljepio neostikom. Kroz vrata ormara će ti sigurno bježati svijetlo. To riješi sa onim trakama za brtvljenje prozora. Ako ti je ormar malo odignut od poda, rupe za ulaz zraka napravi na podnici ormara. I rupu za produžni. Ako ti vent ne buči previše ljudi ti mogu prolaziti kraj ormara, a da nitko ne skužio da je box. Meni stoji u dnevnom, kad mi netko dolazi doma vent stavim na manju brzinu i poglasnim radio. Čuje se kad je tišina. S mirisom nikad problema. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Projektiranje prostora za uzgoj
BOKS ZA GAJENJE - Tehnicke osobine i kako ga napraviti
Bottom