Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Projektiranje prostora za uzgoj
BOKS ZA GAJENJE - Tehnicke osobine i kako ga napraviti
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="vladomar" data-source="post: 570605" data-attributes="member: 56494"><p>Poz ekipica , molim za malu pomoč oko povečanja box-a !!!</p><p>Trenutno box 70cm širine X 80cm duljina X 200 cm visina(ja cjelo vreme pišem u dnevnike 75 x75 neznam odkud mi to ) ,trenutno unutra TT vent 100mm promjer rupe ispuh145/187 m3/h + Mars panel Pro II 160.</p><p>E ovak išel bi još 50 cm u duljinu, pa bi to bilo 130cm duljinaX 70cm širina X200 visina .</p><p>Glavno pitanje kolko jaki vent za ispuh moram kupit ???Ja sam zainteresiran za ovog znam da košta ko suho zlato ali je tih i to mi je najvažnije <span style="font-size: 26px"><strong>VENTILATORI TT SILENT-M 170/240 m3/h dali je on dosta jak za navedi prostor ??</strong></span></p><p></p><p>[ATTACH=full]191211[/ATTACH]</p><p>E sad trebal bi dodat i svijetlo ,ovak išel bi sa jednim cob-om [USER=50399]@hazeri[/USER] ti imaš od bonsai hero panele ,zapal mi je za oko cob 50 W e sad neznam dali je 50 W cob dosta ili da uzmem ovaj od 100 W ????</p><p>[ATTACH=full]191214[/ATTACH]</p><p></p><p>Unutra u box-u je sad Mars panel Pro II 160 koji pokriva kak oni kažu 90x60 cm prostora !!</p><p>Hvala,nadam se brzom odgovoru!!!</p><p>StayHigh!!!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="vladomar, post: 570605, member: 56494"] Poz ekipica , molim za malu pomoč oko povečanja box-a !!! Trenutno box 70cm širine X 80cm duljina X 200 cm visina(ja cjelo vreme pišem u dnevnike 75 x75 neznam odkud mi to ) ,trenutno unutra TT vent 100mm promjer rupe ispuh145/187 m3/h + Mars panel Pro II 160. E ovak išel bi još 50 cm u duljinu, pa bi to bilo 130cm duljinaX 70cm širina X200 visina . Glavno pitanje kolko jaki vent za ispuh moram kupit ???Ja sam zainteresiran za ovog znam da košta ko suho zlato ali je tih i to mi je najvažnije [SIZE=7][B]VENTILATORI TT SILENT-M 170/240 m3/h dali je on dosta jak za navedi prostor ??[/B][/SIZE] [ATTACH=full]191211[/ATTACH] E sad trebal bi dodat i svijetlo ,ovak išel bi sa jednim cob-om [USER=50399]@hazeri[/USER] ti imaš od bonsai hero panele ,zapal mi je za oko cob 50 W e sad neznam dali je 50 W cob dosta ili da uzmem ovaj od 100 W ???? [ATTACH=full]191214[/ATTACH] Unutra u box-u je sad Mars panel Pro II 160 koji pokriva kak oni kažu 90x60 cm prostora !! Hvala,nadam se brzom odgovoru!!! StayHigh!!! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Projektiranje prostora za uzgoj
BOKS ZA GAJENJE - Tehnicke osobine i kako ga napraviti
Bottom