Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Projektiranje prostora za uzgoj
BOKS ZA GAJENJE - Tehnicke osobine i kako ga napraviti
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="W8 For It" data-source="post: 408549" data-attributes="member: 48860"><p>Pozdrav svima kolko vas ima. Pratim stranicu vec mjesecima jer planiram i ja u grow-anje. Prijavio sam se prije par dana na site i sad sam se odvazio postavit pitanje. Nadam se da nisam fulo forum tj da me necete kamenovat sa komentarima...</p><p> Ovako imam plan koji ce se i realizirat kroz iducih mjesec dana, da ne duljim sa uvodom...</p><p></p><p> BOX- 60x30x100 od bijele iverice </p><p>OPREMA-Lampa- 250W Extreme Gro-lux primjerena je za razdoblje vegetacije i cvjetanja!</p><p>Proizvodi : 32.000 lumena</p><p>Temperatura boje : 2100 K</p><p>Trajnost lampe : 24.000 sati</p><p></p><p>Prigusnica- je za natrijeve (HPS) i za metalhalogenidne (MH) žarulje.</p><p>Profesionalni ekološki balast za unutarnju upotrebu.</p><p>Green Power 250W je izrađena iz najboljeg bakra, zato se bistveno manje ugrijava.</p><p>Prigušnica Green Power ima elektronski sustav paljenja, zato je prigušnica takozvana "hibridna" prigušnica</p><p></p><p>Cool tube</p><p>PROMJER Ø 125mm</p><p>DUŽINA 300mm</p><p>TEŽINA 1,4kg</p><p>POGODNO ZA 250W žarulje</p><p></p><p>Ventilator za ispuh</p><p>PROIZVOĐAĆ Advanced Star</p><p>MODEL VKO 125</p><p>TIP Cijevni ventilator</p><p>PROMJER 125mm</p><p>PROTOK 180m³/h</p><p>NAPAJANJE 220V-240V</p><p>MOĆ 16W</p><p>FREKVENCIJA 50Hz</p><p>TEŽINA 600g</p><p>DUŽINA 90mm</p><p>STUPANJ ZAŠTITE IP X4</p><p></p><p>Karbonski filter</p><p>PROIZVOĐAĆ Primaklima</p><p>MODEL PK100</p><p>MAKSIMALN PROTOK 360m³/h</p><p>PREPORUČENI PROTOK 240m³/h</p><p>PROMJER NASTAVKA 100mm</p><p>PROMJER FILTRA 180mm</p><p>DUŽINA 280mm</p><p>MAKSIMALNA TEMPERATURA 80°C</p><p>MAKSIMALNA VLAGA 70%</p><p>TEŽINA 2,4kg</p><p>Sad me zanima dali treba stogod mijenjat,da li je oprema dostojna za takav box. Znaci uzmite u obzir da sam noob koji barata samo teoriom sa neta pa mi svaki savjet i izmjena vazna...</p><p></p><p>LP</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="W8 For It, post: 408549, member: 48860"] Pozdrav svima kolko vas ima. Pratim stranicu vec mjesecima jer planiram i ja u grow-anje. Prijavio sam se prije par dana na site i sad sam se odvazio postavit pitanje. Nadam se da nisam fulo forum tj da me necete kamenovat sa komentarima... Ovako imam plan koji ce se i realizirat kroz iducih mjesec dana, da ne duljim sa uvodom... BOX- 60x30x100 od bijele iverice OPREMA-Lampa- 250W Extreme Gro-lux primjerena je za razdoblje vegetacije i cvjetanja! Proizvodi : 32.000 lumena Temperatura boje : 2100 K Trajnost lampe : 24.000 sati Prigusnica- je za natrijeve (HPS) i za metalhalogenidne (MH) žarulje. Profesionalni ekološki balast za unutarnju upotrebu. Green Power 250W je izrađena iz najboljeg bakra, zato se bistveno manje ugrijava. Prigušnica Green Power ima elektronski sustav paljenja, zato je prigušnica takozvana "hibridna" prigušnica Cool tube PROMJER Ø 125mm DUŽINA 300mm TEŽINA 1,4kg POGODNO ZA 250W žarulje Ventilator za ispuh PROIZVOĐAĆ Advanced Star MODEL VKO 125 TIP Cijevni ventilator PROMJER 125mm PROTOK 180m³/h NAPAJANJE 220V-240V MOĆ 16W FREKVENCIJA 50Hz TEŽINA 600g DUŽINA 90mm STUPANJ ZAŠTITE IP X4 Karbonski filter PROIZVOĐAĆ Primaklima MODEL PK100 MAKSIMALN PROTOK 360m³/h PREPORUČENI PROTOK 240m³/h PROMJER NASTAVKA 100mm PROMJER FILTRA 180mm DUŽINA 280mm MAKSIMALNA TEMPERATURA 80°C MAKSIMALNA VLAGA 70% TEŽINA 2,4kg Sad me zanima dali treba stogod mijenjat,da li je oprema dostojna za takav box. Znaci uzmite u obzir da sam noob koji barata samo teoriom sa neta pa mi svaki savjet i izmjena vazna... LP [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Projektiranje prostora za uzgoj
BOKS ZA GAJENJE - Tehnicke osobine i kako ga napraviti
Bottom