Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Projektiranje prostora za uzgoj
BOKS ZA GAJENJE - Tehnicke osobine i kako ga napraviti
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="chakos" data-source="post: 406556" data-attributes="member: 5427"><p>moje mišljenje da može stiropor,ali nista ispod onoga što se kod nas zove 30 kilski,30kg/m3 dovoljno je tvrd s tim da dobro uradis sastave stranica levama bar 40x40mm,montažno ljepilo i lijepo zašarafaš,</p><p>to bi bilo dovoljno čvrsto i to je sto se razumijem u gradjevinski dio,</p><p>ne znam kolikih problema ces imati za vlagom ali sa temp.sigurno ces imati osim da uradis neki extra protok zraka</p><p>za mene je bolja solucija da nadjes kod nekog majstora koristene iverice,medjapana i sl.sklepas boxic drveni ko i većina nas i pičiš..ili pokusas sa stiroporom pa svoje iskustvo podijeliš sa nama</p><p>zelim ti uspjeh u svakom slučaju</p><p>pozdrav</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="chakos, post: 406556, member: 5427"] moje mišljenje da može stiropor,ali nista ispod onoga što se kod nas zove 30 kilski,30kg/m3 dovoljno je tvrd s tim da dobro uradis sastave stranica levama bar 40x40mm,montažno ljepilo i lijepo zašarafaš, to bi bilo dovoljno čvrsto i to je sto se razumijem u gradjevinski dio, ne znam kolikih problema ces imati za vlagom ali sa temp.sigurno ces imati osim da uradis neki extra protok zraka za mene je bolja solucija da nadjes kod nekog majstora koristene iverice,medjapana i sl.sklepas boxic drveni ko i većina nas i pičiš..ili pokusas sa stiroporom pa svoje iskustvo podijeliš sa nama zelim ti uspjeh u svakom slučaju pozdrav [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Projektiranje prostora za uzgoj
BOKS ZA GAJENJE - Tehnicke osobine i kako ga napraviti
Bottom