Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Projektiranje prostora za uzgoj
BOKS ZA GAJENJE - Tehnicke osobine i kako ga napraviti
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="bebulijum" data-source="post: 365127" data-attributes="member: 43081"><p>Evo pri kraju sam izrade,od ovih bitnijih stvarcica fali mi jos ph metar,dostupan mi je onaj sto ide u zemlju pa bih njega koristio dok mi ne naleti gdje onaj za mjerenje ph vode,sjeme je stiglo,terra magma je nabavljena,planirao sam samo nju staviti u saksije bez primjesa perlita i sl.Evo par slicica,danas testirano nekih sat vremena,onako bez folije,ne znam je li to vremenski dovoljno da bi se mogla odrediti konstantna temp i vlaga.Gore u boxu mi je ostao malo veci upuh pasivni jer sam tu planirao staviti napojnu,ali nabavio sam za svaki vent po adapter.</p><p>Sorry za slike sto su naopako,kod mene na komp su pravilne,ne znam zasto kad ih je ucitalo obrnulo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bebulijum, post: 365127, member: 43081"] Evo pri kraju sam izrade,od ovih bitnijih stvarcica fali mi jos ph metar,dostupan mi je onaj sto ide u zemlju pa bih njega koristio dok mi ne naleti gdje onaj za mjerenje ph vode,sjeme je stiglo,terra magma je nabavljena,planirao sam samo nju staviti u saksije bez primjesa perlita i sl.Evo par slicica,danas testirano nekih sat vremena,onako bez folije,ne znam je li to vremenski dovoljno da bi se mogla odrediti konstantna temp i vlaga.Gore u boxu mi je ostao malo veci upuh pasivni jer sam tu planirao staviti napojnu,ali nabavio sam za svaki vent po adapter. Sorry za slike sto su naopako,kod mene na komp su pravilne,ne znam zasto kad ih je ucitalo obrnulo. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Projektiranje prostora za uzgoj
BOKS ZA GAJENJE - Tehnicke osobine i kako ga napraviti
Bottom