Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Projektiranje prostora za uzgoj
BOKS ZA GAJENJE - Tehnicke osobine i kako ga napraviti
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="ZelenaGroznica" data-source="post: 357646" data-attributes="member: 42105"><p>Zamislio sam box 50x50x75. Super HPS 150w, cooltube bi bio kao neka kocka od parceta stakla i sper ploce oblozen iznutra nekim limom. Ventilacija cooler master pc ventovi 80mm 12v, protok vazduha 31,53 CFM, 2 na cooltube-u, jedan upuh, ispuh pasivan ili i tu jedan ako zatreba, i jedan na vrhovima biljaka. </p><p>Mislio sam da dve stranice boxa skratim za 8cm i podignem dno boxa za 8cm od tla (razdvojio bi upuh i ispuh nekim stiroporom ispod dna tako da se ne mesa topli vazduh sa upuhom) a iz cooltubea do ispuha bi topli vazduh sproveo onim srebrnim crevom za ventilaciju.</p><p>Zanima me vase misljenje dal bi to islo, neki savet, kritika, i to. Ako mozete da mi preporucite neko staklo koje nece puci od HPS-a. i kolko bi morao da odvojim biljke od cooltubea jer mi od dna boxa do cooltubea ostaje 53cm ako racunam da ce cooltube oduzeti 10cm, i da cu odvojiti dno boxa od tla 8cm.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ZelenaGroznica, post: 357646, member: 42105"] Zamislio sam box 50x50x75. Super HPS 150w, cooltube bi bio kao neka kocka od parceta stakla i sper ploce oblozen iznutra nekim limom. Ventilacija cooler master pc ventovi 80mm 12v, protok vazduha 31,53 CFM, 2 na cooltube-u, jedan upuh, ispuh pasivan ili i tu jedan ako zatreba, i jedan na vrhovima biljaka. Mislio sam da dve stranice boxa skratim za 8cm i podignem dno boxa za 8cm od tla (razdvojio bi upuh i ispuh nekim stiroporom ispod dna tako da se ne mesa topli vazduh sa upuhom) a iz cooltubea do ispuha bi topli vazduh sproveo onim srebrnim crevom za ventilaciju. Zanima me vase misljenje dal bi to islo, neki savet, kritika, i to. Ako mozete da mi preporucite neko staklo koje nece puci od HPS-a. i kolko bi morao da odvojim biljke od cooltubea jer mi od dna boxa do cooltubea ostaje 53cm ako racunam da ce cooltube oduzeti 10cm, i da cu odvojiti dno boxa od tla 8cm. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Projektiranje prostora za uzgoj
BOKS ZA GAJENJE - Tehnicke osobine i kako ga napraviti
Bottom