Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Projektiranje prostora za uzgoj
BOKS ZA GAJENJE - Tehnicke osobine i kako ga napraviti
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="MrLaki" data-source="post: 233927" data-attributes="member: 12796"><p>Ovako druze neki trening ces morati da radis o tome vise moras da procitas na forumu i odlucis se sta ti je lakse posto si pocetnik.Druga stvar imas visinu 70 cm,kad odbijes visinu saksije odozdo i visini refletkora odozgo ostane ti malo prostora za biljku da raste pa moras da je treniras da ne ide u visinu.Hps dosta greje pogotovu kad dodje leto,moraces da pregradis staklom gornji deo gde ti je sijalica kako ti toplota ne bi predstavljala problem,imajuci sve to u vidu ja u taj box sa ta 4 pc venta ne bih stavljao jacu sijalicu od 150w zbog temperature.rupe za ventilaciji treba da budu na kontra stranama boxa ali ako moraju da budu pozadi 2 stavi skorz na dno boxa a 2 skroz gore.vegetaciju radis 18/6 kao sto svi rade i promenis na 12/12 posle nekog vremena...Zbog male visine boxa neces moci dugo da je vegetiras.ovo su ti male smernice cisto da imas neki uvid ali mnogo ce ti lakse biti da cistas post po post za svako pitanje koje si postavio i detaljno se uputis u sve jer bi ja odlepio da ti sad sve iskucam u detalje.Pozdrav i srecno u grow-u</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MrLaki, post: 233927, member: 12796"] Ovako druze neki trening ces morati da radis o tome vise moras da procitas na forumu i odlucis se sta ti je lakse posto si pocetnik.Druga stvar imas visinu 70 cm,kad odbijes visinu saksije odozdo i visini refletkora odozgo ostane ti malo prostora za biljku da raste pa moras da je treniras da ne ide u visinu.Hps dosta greje pogotovu kad dodje leto,moraces da pregradis staklom gornji deo gde ti je sijalica kako ti toplota ne bi predstavljala problem,imajuci sve to u vidu ja u taj box sa ta 4 pc venta ne bih stavljao jacu sijalicu od 150w zbog temperature.rupe za ventilaciji treba da budu na kontra stranama boxa ali ako moraju da budu pozadi 2 stavi skorz na dno boxa a 2 skroz gore.vegetaciju radis 18/6 kao sto svi rade i promenis na 12/12 posle nekog vremena...Zbog male visine boxa neces moci dugo da je vegetiras.ovo su ti male smernice cisto da imas neki uvid ali mnogo ce ti lakse biti da cistas post po post za svako pitanje koje si postavio i detaljno se uputis u sve jer bi ja odlepio da ti sad sve iskucam u detalje.Pozdrav i srecno u grow-u [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Projektiranje prostora za uzgoj
BOKS ZA GAJENJE - Tehnicke osobine i kako ga napraviti
Bottom