Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Projektiranje prostora za uzgoj
BOKS ZA GAJENJE - Tehnicke osobine i kako ga napraviti
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="PowerSeed" data-source="post: 220089" data-attributes="member: 1364"><p>batali sative u tako niskom box-u, i uz brutalan lst ces se namuciti... to sto kaze mandor, neku inicu ili indica dominant hibrid. ako nema druge ventovi mogu tako, samo mislim bez pregrada, oduzimace ti prostor a treba ti svaki cent, racunaj da gubis dole prostor zbog posuda a gore zbog lampe/i. rasveta... za taj prostor da je visi i dobro ventiliran ide super hps 150w (ovako nisko bi moglo da prodje sa 100w, ili zamenskom od 110w ali bi morao ubaciti bar jos 1 vent), al ako ces furati cfl moj savet je da u zbiru lampe takodje imaju bar 150w, eventualno mislim da bi proslo i sa 4x32w ali pravi cfl, mislim da philips ima one tornado lampe koje bi posluzile, ili neke manje brendirane ali onda 4x40w. ajd sretno</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="PowerSeed, post: 220089, member: 1364"] batali sative u tako niskom box-u, i uz brutalan lst ces se namuciti... to sto kaze mandor, neku inicu ili indica dominant hibrid. ako nema druge ventovi mogu tako, samo mislim bez pregrada, oduzimace ti prostor a treba ti svaki cent, racunaj da gubis dole prostor zbog posuda a gore zbog lampe/i. rasveta... za taj prostor da je visi i dobro ventiliran ide super hps 150w (ovako nisko bi moglo da prodje sa 100w, ili zamenskom od 110w ali bi morao ubaciti bar jos 1 vent), al ako ces furati cfl moj savet je da u zbiru lampe takodje imaju bar 150w, eventualno mislim da bi proslo i sa 4x32w ali pravi cfl, mislim da philips ima one tornado lampe koje bi posluzile, ili neke manje brendirane ali onda 4x40w. ajd sretno [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Projektiranje prostora za uzgoj
BOKS ZA GAJENJE - Tehnicke osobine i kako ga napraviti
Bottom