Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Svijet Interneta i Kompjutera
Bitcoin / BTC - Ponešto o svemu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Alien OG" data-source="post: 759356" data-attributes="member: 70140"><p>Stvarno se nadam da niste povjerovali u superciklus, 100-200k BTC, cash to flow i ostala sranja sto se prodavala pod bull narrative. Cinienica je da smo debelo u bear marketu i da ce biti svega ovdje. Sad je valjda jasno da 20k support apsolutno nema nikakvog interesa i oni koji nisu dozivjeli bear market 2018 ce da vide kako to brutalno zna biti. Moj 10k mark jos uvijek stoji, sretno svima! Edit: PA je jedina analiza kojom se vodim sada, nema TA-FA u crypto bear marketu, ne postoje. Ethereum je lijep primjer kako jedan major crypto uopce ne ferma TA jer da ferma zaustavio bi se na 2017 ATH sto je bilo 1400$ ali on je proletio kroz svoj stari ATH ali iz ethereuma moze se puno toga vidjeti, ustvati ethereum radi stvari samo malo ranije a isto ce to i bitcoin uciniti, uvijek ima netko tko vodi market bilo to prema gore ili u ovom slucaju prema dole. [ATTACH=full]444768[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Alien OG, post: 759356, member: 70140"] Stvarno se nadam da niste povjerovali u superciklus, 100-200k BTC, cash to flow i ostala sranja sto se prodavala pod bull narrative. Cinienica je da smo debelo u bear marketu i da ce biti svega ovdje. Sad je valjda jasno da 20k support apsolutno nema nikakvog interesa i oni koji nisu dozivjeli bear market 2018 ce da vide kako to brutalno zna biti. Moj 10k mark jos uvijek stoji, sretno svima! Edit: PA je jedina analiza kojom se vodim sada, nema TA-FA u crypto bear marketu, ne postoje. Ethereum je lijep primjer kako jedan major crypto uopce ne ferma TA jer da ferma zaustavio bi se na 2017 ATH sto je bilo 1400$ ali on je proletio kroz svoj stari ATH ali iz ethereuma moze se puno toga vidjeti, ustvati ethereum radi stvari samo malo ranije a isto ce to i bitcoin uciniti, uvijek ima netko tko vodi market bilo to prema gore ili u ovom slucaju prema dole. [ATTACH type="full" alt="2990B75B-4CF1-431F-AF80-8ADB6F535BE5.png"]444768[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Svijet Interneta i Kompjutera
Bitcoin / BTC - Ponešto o svemu
Bottom