Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
BioBizz (Produkti, Recenzija...)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Blader" data-source="post: 645959" data-attributes="member: 42804"><p>Razrađene sheme možeš imati u potpuno kontroliranim uvjetima. Ono što zimi na 7 stupnjeva i 70 posto vlage biljka pije 5 dana, na 37 stupnjeva i 30 posto vlage popije u dan ipo, dva. Budeš li dnevno zalijevao velika je šansa da ćeš je udaviti. Ono što početnik teško radi je pusti biljku na miru.</p><p></p><p>Pitam se zašto bi svaki dan zalijevao biljku ako nije žedna? Tablica za gnojiva je isto pokušaj nekog prosjeka, ali pogledaj kod čovjeka samo. Imaš ljudi u petom osnovne ima 80 kila i jede dva kila na dan, dok netko drugi ima 40 i jede 70 deka. Količina svijetla direktno utječe na metabolizam, kao i čovjek koji vježba 4 sata na dan i onaj koji polumrtav traži tenziju kroz tuđi život na ekranima. Tako da ako ima puno svjetla onda se događa i masu fotosinteze, znači više hrane.... itd...</p><p></p><p>Sustav koji ti ja mogu preporučit, a svi na kraju dođu do njega je da daš piti kad je biljka žedna. Ja samo podignem posudu i osjetim da je lagana. Nekad samo bacim oko na prve donje listove koji se prvi saviju prema dole kad je žedna. Probaj za početak sa </p><p></p><p>Biljka je živa i život. Da li ti svaki dan pojedeš i popiješ isto. Pa čak biljke imaju drukčiju iskoristivost. Ne rade ni sve vrste baš sve isto...</p><p></p><p>Growanje nije kao ispit iz matematike gdje ti netko može šapnuti rezultat, kad je to rezultat točan samo za njegovu situaciju, na koju utječe pa doslovno cijeli svemir...</p><p></p><p>Sad ti se već gadi ovo filozofiranje, ali što prije se postaviš na pravi način, brže napreduješ. Ako biljku gledaš kao neko robotsko govno, to i dobiješ. </p><p></p><p>Koristio sam biobizz dugo i u prelaznom periodu su mi znale biljke malo biti gladne nitrogena, ali kad sa počeo davati Fish mix (umjesto growa) su se lijepo zelenile.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Blader, post: 645959, member: 42804"] Razrađene sheme možeš imati u potpuno kontroliranim uvjetima. Ono što zimi na 7 stupnjeva i 70 posto vlage biljka pije 5 dana, na 37 stupnjeva i 30 posto vlage popije u dan ipo, dva. Budeš li dnevno zalijevao velika je šansa da ćeš je udaviti. Ono što početnik teško radi je pusti biljku na miru. Pitam se zašto bi svaki dan zalijevao biljku ako nije žedna? Tablica za gnojiva je isto pokušaj nekog prosjeka, ali pogledaj kod čovjeka samo. Imaš ljudi u petom osnovne ima 80 kila i jede dva kila na dan, dok netko drugi ima 40 i jede 70 deka. Količina svijetla direktno utječe na metabolizam, kao i čovjek koji vježba 4 sata na dan i onaj koji polumrtav traži tenziju kroz tuđi život na ekranima. Tako da ako ima puno svjetla onda se događa i masu fotosinteze, znači više hrane.... itd... Sustav koji ti ja mogu preporučit, a svi na kraju dođu do njega je da daš piti kad je biljka žedna. Ja samo podignem posudu i osjetim da je lagana. Nekad samo bacim oko na prve donje listove koji se prvi saviju prema dole kad je žedna. Probaj za početak sa Biljka je živa i život. Da li ti svaki dan pojedeš i popiješ isto. Pa čak biljke imaju drukčiju iskoristivost. Ne rade ni sve vrste baš sve isto... Growanje nije kao ispit iz matematike gdje ti netko može šapnuti rezultat, kad je to rezultat točan samo za njegovu situaciju, na koju utječe pa doslovno cijeli svemir... Sad ti se već gadi ovo filozofiranje, ali što prije se postaviš na pravi način, brže napreduješ. Ako biljku gledaš kao neko robotsko govno, to i dobiješ. Koristio sam biobizz dugo i u prelaznom periodu su mi znale biljke malo biti gladne nitrogena, ali kad sa počeo davati Fish mix (umjesto growa) su se lijepo zelenile. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
BioBizz (Produkti, Recenzija...)
Bottom