Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
BioBizz (Produkti, Recenzija...)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Yi_" data-source="post: 645952" data-attributes="member: 64410"><p>Dakle ako sam dobro shvatio biobizzom se gnoji svaki dan, ako bude prevlažna zemlja, mogu preskočiti jedan dan. Sad me zanima kolika količine otopine bi bila dovoljna za biljku u 20l tegli. Vjerojatno se na početku zaljeva sa manjom a kasnije s večom količinom. Znam da to ovisi ali sigurno imate neke već razrađene sheme s koliko dnevno zaljevate?</p><p></p><p>Edit: da me ne shvatite krivo. Imam tablicu, ne zanima me omjer. Zanima me ukupna količina tekučine koju dajete biljci na dnevnoj bazi. Koristit ću potgrond H pomješan sa perlitom. To se vjerojatno gleda kao "all mix". Odma usput je li bolje zaljevati prije paljenja lampi ili prije gašenja?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yi_, post: 645952, member: 64410"] Dakle ako sam dobro shvatio biobizzom se gnoji svaki dan, ako bude prevlažna zemlja, mogu preskočiti jedan dan. Sad me zanima kolika količine otopine bi bila dovoljna za biljku u 20l tegli. Vjerojatno se na početku zaljeva sa manjom a kasnije s večom količinom. Znam da to ovisi ali sigurno imate neke već razrađene sheme s koliko dnevno zaljevate? Edit: da me ne shvatite krivo. Imam tablicu, ne zanima me omjer. Zanima me ukupna količina tekučine koju dajete biljci na dnevnoj bazi. Koristit ću potgrond H pomješan sa perlitom. To se vjerojatno gleda kao "all mix". Odma usput je li bolje zaljevati prije paljenja lampi ili prije gašenja? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
BioBizz (Produkti, Recenzija...)
Bottom