Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
BioBizz (Produkti, Recenzija...)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Hermic" data-source="post: 595313" data-attributes="member: 60407"><p>Ako vec se koriste gnojiva koji sami korigiraju ph cemu onda spustanje ili dizanje , prije ili poslije stavljanja gnojiva nije mi jasno... ja osobno nekorigiram ph - odustao nakon puno vremena i cim sam odustao nisam vise imao problema sa biljozama... manje prtljanja i shemiranja mi je donijelo vise... mikoriza plus melasa pored regularnog gnojenja ti vrati feedbackom na oko vidljivo tako da to radi zicer... mijesanje gnojiva??? Ja sam radio sa paletama ovim i onim i imao paletu od Advances Nutrienata od 3000 kuna i znas sta? Uvijek sam brao najbolju zizu kada sam uzeo ono sto sam smatrao najboljim od tog proizvodaca ( na oko vidis da radi ) i poceo konponirati svoju paletu... recimo danasnja paleta koju koristim je : Bio Plantela Vrt, Bio Plantela Vita, plantela tekuce zeljezo, Slavol, Bio Bizz Fishmix,melasa, Yara Ferticare 24-8-16, Yara Ferticare 15-30-15, Hesi super Vit i Cana PK 13/14... eto jedino sto radim je pri zaljevanju odvajam bio od kemije i uopce nemjerim ph... znaci ni traga mrljici na liscu... mislim isto tako da Vas pitam Imate li kroz grow konstantno idealne uvijete ?znaci od sjembe do skara? Ako ne nema brige za ph, bavite se uvijetima...</p><p></p><p>Sada ces vidjeti po tome sta ce ljudi pisati o ovoj mojoj paleti? Da nisam normalan i ovo i ono... al briga te kada recimo iz ormara 80x100x130 sa Hps 400 w i bas tom paletom izvlacis malo manje od 2 kile mokrog dima dostojnog Amsterdama... moze sad pisati tko sta hoce kada je tako... Nema toga sta nemoze ali probas pa vidis? Za ljude sa manjim iskustvom su tablice iza svakog proizvoda zajedno sa deklaracijama...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hermic, post: 595313, member: 60407"] Ako vec se koriste gnojiva koji sami korigiraju ph cemu onda spustanje ili dizanje , prije ili poslije stavljanja gnojiva nije mi jasno... ja osobno nekorigiram ph - odustao nakon puno vremena i cim sam odustao nisam vise imao problema sa biljozama... manje prtljanja i shemiranja mi je donijelo vise... mikoriza plus melasa pored regularnog gnojenja ti vrati feedbackom na oko vidljivo tako da to radi zicer... mijesanje gnojiva??? Ja sam radio sa paletama ovim i onim i imao paletu od Advances Nutrienata od 3000 kuna i znas sta? Uvijek sam brao najbolju zizu kada sam uzeo ono sto sam smatrao najboljim od tog proizvodaca ( na oko vidis da radi ) i poceo konponirati svoju paletu... recimo danasnja paleta koju koristim je : Bio Plantela Vrt, Bio Plantela Vita, plantela tekuce zeljezo, Slavol, Bio Bizz Fishmix,melasa, Yara Ferticare 24-8-16, Yara Ferticare 15-30-15, Hesi super Vit i Cana PK 13/14... eto jedino sto radim je pri zaljevanju odvajam bio od kemije i uopce nemjerim ph... znaci ni traga mrljici na liscu... mislim isto tako da Vas pitam Imate li kroz grow konstantno idealne uvijete ?znaci od sjembe do skara? Ako ne nema brige za ph, bavite se uvijetima... Sada ces vidjeti po tome sta ce ljudi pisati o ovoj mojoj paleti? Da nisam normalan i ovo i ono... al briga te kada recimo iz ormara 80x100x130 sa Hps 400 w i bas tom paletom izvlacis malo manje od 2 kile mokrog dima dostojnog Amsterdama... moze sad pisati tko sta hoce kada je tako... Nema toga sta nemoze ali probas pa vidis? Za ljude sa manjim iskustvom su tablice iza svakog proizvoda zajedno sa deklaracijama... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
BioBizz (Produkti, Recenzija...)
Bottom