Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
BioBizz (Produkti, Recenzija...)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="420Florist" data-source="post: 595203" data-attributes="member: 60337"><p>Zbavi sebi kakvu mikorhizu, po mom ukusu, jedni od boljih preparata su: Great White od plant sucessa (ali preskupo je), i po meni veoma ok cijeni:</p><p><span style="font-size: 15px">TNC MycorrMax (na amazonu košta 13 eura 75 grama, ja dajem po biljci 15 grama jednom, što im bude dovoljno), zatim si zbaviš BioBizz Heaven (on ti je stimulator/dodatak vitamina, amino/huminokiselina i kojakvih čuda još ima u sebi), usput jednom nedeljno dodaš kašiku meda ili melase kada normalno zalivaš, sa tim hraniš mikorhizu/mikrobe/fungi/bakterije u zemlji (sada će se neko pronaći i govorit da to ne treba raditi, jer oni kao daju to samo pred kraj) a kada pogledaš tamo Carboload od Advanced Nutrientsa koji u sebi tako reći to posjeduje da hraniš mikrobe/fungi/bakterije, i još SVI koriste Carboload kroz svako zalijevanje, znači di je tu logika onda nehraniti "prirodnim" načinom tj medom/melasom jednom ili svako druge nedelje mikrobe u zemlji, umjesto npr da carboload kupuješ.. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Zavisi sve koju zemlju koristiš, taj potground H nisam koristio, ali ako se odlučiš za biobizz zemlju, npr za light, onda ideš po njihovoj tablici,</span></p><p><span style="font-size: 15px">ja inače stavim 15g mikorhize preparata u vodu, ostavim da prenoći, i tako zalijem, i idem po tablici:</span></p><p><span style="font-size: 15px">grow 1x nedeljno, heaven uz svako normalno zalijevanje i uz to carboload ili med/melasa jednom ili svako druge nedelje.. i to je to</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="420Florist, post: 595203, member: 60337"] Zbavi sebi kakvu mikorhizu, po mom ukusu, jedni od boljih preparata su: Great White od plant sucessa (ali preskupo je), i po meni veoma ok cijeni: [SIZE=4]TNC MycorrMax (na amazonu košta 13 eura 75 grama, ja dajem po biljci 15 grama jednom, što im bude dovoljno), zatim si zbaviš BioBizz Heaven (on ti je stimulator/dodatak vitamina, amino/huminokiselina i kojakvih čuda još ima u sebi), usput jednom nedeljno dodaš kašiku meda ili melase kada normalno zalivaš, sa tim hraniš mikorhizu/mikrobe/fungi/bakterije u zemlji (sada će se neko pronaći i govorit da to ne treba raditi, jer oni kao daju to samo pred kraj) a kada pogledaš tamo Carboload od Advanced Nutrientsa koji u sebi tako reći to posjeduje da hraniš mikrobe/fungi/bakterije, i još SVI koriste Carboload kroz svako zalijevanje, znači di je tu logika onda nehraniti "prirodnim" načinom tj medom/melasom jednom ili svako druge nedelje mikrobe u zemlji, umjesto npr da carboload kupuješ.. Zavisi sve koju zemlju koristiš, taj potground H nisam koristio, ali ako se odlučiš za biobizz zemlju, npr za light, onda ideš po njihovoj tablici, ja inače stavim 15g mikorhize preparata u vodu, ostavim da prenoći, i tako zalijem, i idem po tablici: grow 1x nedeljno, heaven uz svako normalno zalijevanje i uz to carboload ili med/melasa jednom ili svako druge nedelje.. i to je to[/SIZE] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
BioBizz (Produkti, Recenzija...)
Bottom