Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Berba / harvest - procjena
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="PsiloCann" data-source="post: 781515" data-attributes="member: 79822"><p>baš smo i raspravljali na chatu o tome, i nisam požalio, sušenje nemam s grijanjem nego prirodno, pa sam skinuo svoje da kroz 3 dana smanjim prirodno na sušenju vlagu a kad zahladi nastavljam na smanjenoj temp sa sušenjem....</p><p>čitao sam o terpenima, fenolima, znam iz pćelarstva o cvijetu i njegovom peak-u, i skinuo sam svoje sa nešto i clear trihoma, neki su clear a neki se ćine radi vode, rose....</p><p>mirisi koje sam dovuko doma radi tih clear trihoma koji se sad vaporiziraju su nevjerovatni....</p><p>ponajviše sam skinuo radi smanjenja nervoze od krađe, vidim da sam mogo do ned bar čekat ali zadovoljan sam ovako, samo nek je mira i zdravlja...</p><p>kako Ven kaže, ovih nekoliko mladih pistila nisu pokazatelj nego većina koja se stopila, ufrknula prema unutra, a i kad se svježe ufrkavaju, nema tu još puno...</p><p>da se vratim na te mirise, i okuse u konačnici koje ganjaju većinom duvaći;</p><p></p><p>svako jutro svaki živi cvijet je napunjen vlagom, i on je u fullu za medenje, mirisanje, poleniranje, kako se mjenja postotak vlage....</p><p>no u cvijećarstvu je poznato da se cvijeće bere ujutro nakon nekih sat vremena od svitanja, da cvjiet malo prosuši ali da ostane vlažan, rosan, i da ti mirisi koji bi isparili na suncu da je osto vani, ostanu na full slow sušenju kod nas u mraku negdi....</p><p>imam svake god problem s mirisom baš radi toga, krenu kiše, pljesanj, pa bježim sa svojim urodom na suho...</p><p>eo par fotki tih hedova s vlgom, rosom, prije same berbe jutros</p><p>hladno vrijeme, uvjeti, uvelike pospješuju oćuvanje mirisa i šmeka, ko može, samo na hladno sušit, nikake temperature visoke[ATTACH=full]487329[/ATTACH][ATTACH=full]487330[/ATTACH][ATTACH=full]487331[/ATTACH][ATTACH=full]487332[/ATTACH][ATTACH=full]487333[/ATTACH][ATTACH=full]487334[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="PsiloCann, post: 781515, member: 79822"] baš smo i raspravljali na chatu o tome, i nisam požalio, sušenje nemam s grijanjem nego prirodno, pa sam skinuo svoje da kroz 3 dana smanjim prirodno na sušenju vlagu a kad zahladi nastavljam na smanjenoj temp sa sušenjem.... čitao sam o terpenima, fenolima, znam iz pćelarstva o cvijetu i njegovom peak-u, i skinuo sam svoje sa nešto i clear trihoma, neki su clear a neki se ćine radi vode, rose.... mirisi koje sam dovuko doma radi tih clear trihoma koji se sad vaporiziraju su nevjerovatni.... ponajviše sam skinuo radi smanjenja nervoze od krađe, vidim da sam mogo do ned bar čekat ali zadovoljan sam ovako, samo nek je mira i zdravlja... kako Ven kaže, ovih nekoliko mladih pistila nisu pokazatelj nego većina koja se stopila, ufrknula prema unutra, a i kad se svježe ufrkavaju, nema tu još puno... da se vratim na te mirise, i okuse u konačnici koje ganjaju većinom duvaći; svako jutro svaki živi cvijet je napunjen vlagom, i on je u fullu za medenje, mirisanje, poleniranje, kako se mjenja postotak vlage.... no u cvijećarstvu je poznato da se cvijeće bere ujutro nakon nekih sat vremena od svitanja, da cvjiet malo prosuši ali da ostane vlažan, rosan, i da ti mirisi koji bi isparili na suncu da je osto vani, ostanu na full slow sušenju kod nas u mraku negdi.... imam svake god problem s mirisom baš radi toga, krenu kiše, pljesanj, pa bježim sa svojim urodom na suho... eo par fotki tih hedova s vlgom, rosom, prije same berbe jutros hladno vrijeme, uvjeti, uvelike pospješuju oćuvanje mirisa i šmeka, ko može, samo na hladno sušit, nikake temperature visoke[ATTACH type="full"]487329[/ATTACH][ATTACH type="full"]487330[/ATTACH][ATTACH type="full"]487331[/ATTACH][ATTACH type="full"]487332[/ATTACH][ATTACH type="full"]487333[/ATTACH][ATTACH type="full"]487334[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Berba / harvest - procjena
Bottom