Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Berba / harvest - procjena
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="quark gluon plasma" data-source="post: 770371" data-attributes="member: 79441"><p>Vidim smeju se neki objavi, a ne vidim iti jedan razlog tome..Iskusnom groweru i dobrom čoveku opis bi bio sasvim dovoljan, ukoliko bi imao dobre namere, a ne da se na ovako ozbiljnom forumu i temi, podsmeva, zaista ne znam čemu. Da, biljka je u cvasti već 7 meseci i 21dan, od 01.09.2022, Indica je u pitanju, geografski položaj Centralna Vojvodina, ali obzirom da je ukupna količina svetlosne i toplotne energije koju je dobila , skoro pa minorna, ona se ponaša i izgleda u skladu sa uslovima, u njenom relativnom referentnom sistemu ona je tek u početku novembra. Poslednjih 3,4 dana sija sunce neprekidno, i svaki head je se ne napumpao i očvrsnuo, kao do sada što je svakodnevno činio, već su se krenuli praviti novi budovi nad ovima već postojećima. Inače imam oko 3000 saksjia, mahom tropskih biljaka, palmi i sukulenata, te mi metabolizam dikotiledonih biljaka nije stran, kao ni efekat produženog cvata, koji se sa par nedelja kod određenih vrsta, može produžiti u nekoliko meseci, uz uslove naravno. Reper su mi prošlogodišnje 4, koje su besprekorno odradile ceo proces i bile izuzetan, školski primer proizvoda. Nadam se da sam sad bio preciznji, produžena cvast je dakle u pitanju, zakasnela i produžena, te je ovo pitanje izgleda za ovoga puta Diplomiranog Agronoma,, obzirom da je nekima ovaj fenomen, koji nam može dati i najbitnije odgovore za možda i najtzeža pitanja, smešan...Još se i rugaju ljudi. Ali ok, nema veze. Ukoliko neko zaista ozbiljan misli da može da da neki sugestivan predlog, ja bih mu bio i više nego zahvalan. Eto. Sorry ako sam neko uvredio i pozdrav. Sliku bih okačio ali ovaj user interface je toliko kontra-intuitivan da i poruku ako pošaljem sam zadovoljan. 90 posto ih je sada već milky i počinje lagano po koji postotak Amber trihoma da se javlja.</p><p>Pozdrav, hvala i pardon još jednom</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="quark gluon plasma, post: 770371, member: 79441"] Vidim smeju se neki objavi, a ne vidim iti jedan razlog tome..Iskusnom groweru i dobrom čoveku opis bi bio sasvim dovoljan, ukoliko bi imao dobre namere, a ne da se na ovako ozbiljnom forumu i temi, podsmeva, zaista ne znam čemu. Da, biljka je u cvasti već 7 meseci i 21dan, od 01.09.2022, Indica je u pitanju, geografski položaj Centralna Vojvodina, ali obzirom da je ukupna količina svetlosne i toplotne energije koju je dobila , skoro pa minorna, ona se ponaša i izgleda u skladu sa uslovima, u njenom relativnom referentnom sistemu ona je tek u početku novembra. Poslednjih 3,4 dana sija sunce neprekidno, i svaki head je se ne napumpao i očvrsnuo, kao do sada što je svakodnevno činio, već su se krenuli praviti novi budovi nad ovima već postojećima. Inače imam oko 3000 saksjia, mahom tropskih biljaka, palmi i sukulenata, te mi metabolizam dikotiledonih biljaka nije stran, kao ni efekat produženog cvata, koji se sa par nedelja kod određenih vrsta, može produžiti u nekoliko meseci, uz uslove naravno. Reper su mi prošlogodišnje 4, koje su besprekorno odradile ceo proces i bile izuzetan, školski primer proizvoda. Nadam se da sam sad bio preciznji, produžena cvast je dakle u pitanju, zakasnela i produžena, te je ovo pitanje izgleda za ovoga puta Diplomiranog Agronoma,, obzirom da je nekima ovaj fenomen, koji nam može dati i najbitnije odgovore za možda i najtzeža pitanja, smešan...Još se i rugaju ljudi. Ali ok, nema veze. Ukoliko neko zaista ozbiljan misli da može da da neki sugestivan predlog, ja bih mu bio i više nego zahvalan. Eto. Sorry ako sam neko uvredio i pozdrav. Sliku bih okačio ali ovaj user interface je toliko kontra-intuitivan da i poruku ako pošaljem sam zadovoljan. 90 posto ih je sada već milky i počinje lagano po koji postotak Amber trihoma da se javlja. Pozdrav, hvala i pardon još jednom [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Berba / harvest - procjena
Bottom