Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Berba / harvest - procjena
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Misko21" data-source="post: 745491" data-attributes="member: 73894"><p>Ovoj Acapulco lisce je skroz uvenulo ,da li je mozda preznojavanje,manjak hrane ili pak posledica sto je bila zedna ne znam.Ostalo je mozda 10-20% lisca onog uz hedove i to pozutelih ,ovo ostalo lisce sam dodirom poskidao .E sada kada pogledam hedove mikroskopom vidim svaki drugi trihom da mu je glavica smedja ,medjutim evo na slikama zumirano telefonom trihomi su beli i na nekim hedovima poneki crni trihomi.</p><p>Gorila se bolje drzi,ima masu lisca ,mada su blago pozuteli i neki izgoreli na dodiru se mrve.Kod nje su uglavnom beli i poneko smedji kada gledam kroz mikroskop .Mozda mi se samo cine smedji zbog zutog svetla od panela.Na telefonu kada zumiram vidim samo bele.</p><p>Acapulco</p><p>[ATTACH]422444[/ATTACH][ATTACH]422445[/ATTACH][ATTACH]422446[/ATTACH][ATTACH]422447[/ATTACH][ATTACH]422448[/ATTACH][ATTACH]422449[/ATTACH][ATTACH]422450[/ATTACH][ATTACH]422451[/ATTACH][ATTACH]422452[/ATTACH]</p><p>Gorila</p><p>[ATTACH]422453[/ATTACH][ATTACH]422454[/ATTACH][ATTACH]422455[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Misko21, post: 745491, member: 73894"] Ovoj Acapulco lisce je skroz uvenulo ,da li je mozda preznojavanje,manjak hrane ili pak posledica sto je bila zedna ne znam.Ostalo je mozda 10-20% lisca onog uz hedove i to pozutelih ,ovo ostalo lisce sam dodirom poskidao .E sada kada pogledam hedove mikroskopom vidim svaki drugi trihom da mu je glavica smedja ,medjutim evo na slikama zumirano telefonom trihomi su beli i na nekim hedovima poneki crni trihomi. Gorila se bolje drzi,ima masu lisca ,mada su blago pozuteli i neki izgoreli na dodiru se mrve.Kod nje su uglavnom beli i poneko smedji kada gledam kroz mikroskop .Mozda mi se samo cine smedji zbog zutog svetla od panela.Na telefonu kada zumiram vidim samo bele. Acapulco [ATTACH]422444[/ATTACH][ATTACH]422445[/ATTACH][ATTACH]422446[/ATTACH][ATTACH]422447[/ATTACH][ATTACH]422448[/ATTACH][ATTACH]422449[/ATTACH][ATTACH]422450[/ATTACH][ATTACH]422451[/ATTACH][ATTACH]422452[/ATTACH] Gorila [ATTACH]422453[/ATTACH][ATTACH]422454[/ATTACH][ATTACH]422455[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Berba / harvest - procjena
Bottom