Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Berba / harvest - procjena
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="0Marac0" data-source="post: 735304" data-attributes="member: 59027"><p>Rijetko, naletim, da se na stranim forumima, u mom slučaju YouTubeu, koristi kelvinaža. Paneli već da i to samo u specifikacijama! </p><p>Plava ledica 440nm je Royal blue i ona je nepotrebna, jer UV, kao pred kraj, povećava lučenje trihoma. Royal blue je dobra za vegetaciju. Pratim Optic kanal i njihov slim 650s ima tu mogućnost, dimanja 3 kanala. Ili ti žuto svjetlo, plavo i crveno! </p><p>Sve su to već činjenice, ali za nas premale razlike! </p><p>UV ima a, b i c. C i b je kao odličan protiv nametnika, čak i virusa. Označavaju se od 275nm-400nm i čak se koristi za čišćenje vode u akvariju i sl. Dezinfekciju raznih instrumenata u kemiji itd. </p><p>[URL unfurl="true"]https://www.intl-lighttech.com/applications/uv-leds[/URL]</p><p>Dobro je imat u boxu, jednu ili dvije, čak ima i t5 tube, pa se zakače između bordova(HLG rspec550-650 UVb), ali ja bi to stavio, samo u slučaju, da imam problem sa nametnicima! </p><p>[ATTACH]405500[/ATTACH]. Može se kupit odvojeno, ali od HLGa su skupe, jer plačaš marku!</p><p>Ima jeftinijih opcija, a dođe na isto, jer su lm 351b diode. </p><p>U zadnjih godinu dana, cijena im je pala za 30-40%. Bili su oko 1000$,sada su 700$,ali bolje je iči sa alustripovima ili ti barovima, jer ravnomjerno pokriju, box! </p><p>Meni, ispod HLGa od 3000k i alustripova od 2700k,vrhovi budu, puno tvrđi, nego ispod 3500k,a razinu trihoma, je teško odredit, ali puno bolje biljke završe, kad je više crvene ili niža kelvinaža! </p><p>Sljedeču turu, naručujem bordove od 3000k i 2700k,a za vegetaciju ču ostavit 3500k,jer ipak je za cijeli ciklus, a ako uzmem od 5000k,onda mi je samo za vegetaciju!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="0Marac0, post: 735304, member: 59027"] Rijetko, naletim, da se na stranim forumima, u mom slučaju YouTubeu, koristi kelvinaža. Paneli već da i to samo u specifikacijama! Plava ledica 440nm je Royal blue i ona je nepotrebna, jer UV, kao pred kraj, povećava lučenje trihoma. Royal blue je dobra za vegetaciju. Pratim Optic kanal i njihov slim 650s ima tu mogućnost, dimanja 3 kanala. Ili ti žuto svjetlo, plavo i crveno! Sve su to već činjenice, ali za nas premale razlike! UV ima a, b i c. C i b je kao odličan protiv nametnika, čak i virusa. Označavaju se od 275nm-400nm i čak se koristi za čišćenje vode u akvariju i sl. Dezinfekciju raznih instrumenata u kemiji itd. [URL unfurl="true"]https://www.intl-lighttech.com/applications/uv-leds[/URL] Dobro je imat u boxu, jednu ili dvije, čak ima i t5 tube, pa se zakače između bordova(HLG rspec550-650 UVb), ali ja bi to stavio, samo u slučaju, da imam problem sa nametnicima! [ATTACH]405500[/ATTACH]. Može se kupit odvojeno, ali od HLGa su skupe, jer plačaš marku! Ima jeftinijih opcija, a dođe na isto, jer su lm 351b diode. U zadnjih godinu dana, cijena im je pala za 30-40%. Bili su oko 1000$,sada su 700$,ali bolje je iči sa alustripovima ili ti barovima, jer ravnomjerno pokriju, box! Meni, ispod HLGa od 3000k i alustripova od 2700k,vrhovi budu, puno tvrđi, nego ispod 3500k,a razinu trihoma, je teško odredit, ali puno bolje biljke završe, kad je više crvene ili niža kelvinaža! Sljedeču turu, naručujem bordove od 3000k i 2700k,a za vegetaciju ču ostavit 3500k,jer ipak je za cijeli ciklus, a ako uzmem od 5000k,onda mi je samo za vegetaciju! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Berba / harvest - procjena
Bottom