Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Berba / harvest - procjena
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="FatOne" data-source="post: 725400" data-attributes="member: 55817"><p>Strain: Amnesia XXL - Linda</p><p>Vrijeme: 14.1 flip, dakle 49dana, ili 7 tjedana tocno.</p><p>Svijetlo: Zeus nesto ispod 100w na 50cm</p><p>temp/vlaga: Ne mjerim u tom bxu ali box do njega je optimalan stalno pa bi i taj trebao bit.</p><p>Trebam misljenje, jer sam nisam pametan. </p><p>Strain treba po papirima 10-12 tjedana cvata, ja sam na 7 tjedana od flipa. Znaci 2 tjedna manje na tranziciju odprilike, jer je fkt sporo kretala u cvat. Sve skupa 5 tjedana cvata proslo, eh sad braon pistila masu vise od bjelih novih. Trihoma sto je najgore od svega ima i ambera tu i tamo (sredina heada odprilike).. Dal je ovo neka faza gdje krece sporo, ili su jednostavno i tu stavili menku koja im prva pala pod ruku?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FatOne, post: 725400, member: 55817"] Strain: Amnesia XXL - Linda Vrijeme: 14.1 flip, dakle 49dana, ili 7 tjedana tocno. Svijetlo: Zeus nesto ispod 100w na 50cm temp/vlaga: Ne mjerim u tom bxu ali box do njega je optimalan stalno pa bi i taj trebao bit. Trebam misljenje, jer sam nisam pametan. Strain treba po papirima 10-12 tjedana cvata, ja sam na 7 tjedana od flipa. Znaci 2 tjedna manje na tranziciju odprilike, jer je fkt sporo kretala u cvat. Sve skupa 5 tjedana cvata proslo, eh sad braon pistila masu vise od bjelih novih. Trihoma sto je najgore od svega ima i ambera tu i tamo (sredina heada odprilike).. Dal je ovo neka faza gdje krece sporo, ili su jednostavno i tu stavili menku koja im prva pala pod ruku? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Berba / harvest - procjena
Bottom