Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Berba / harvest - procjena
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Space_Lulu" data-source="post: 669161" data-attributes="member: 47928"><p>Drugari, ja sam se nešto zeznula pa bi mi dobro došla vaša pomoć. Izgleda da sam se zabrojala ili ko zna šta već što se tiče dana cvetanja. Još nisam planirala da gledam trihome, i sada uzela da se igram sa nekim digitalnim mikroskopom i imam sta da vidim. Biljke su na 70. danu od prebacivanja na 12-12.</p><p></p><p>Biljka1 - za nju bih rekla da je ok, i u zoni harvesta</p><p>[ATTACH]317453[/ATTACH][ATTACH]317454[/ATTACH]</p><p></p><p>Biljka2 - rekla bih da ima još koji dan ili je tu negde</p><p>[ATTACH]317455[/ATTACH][ATTACH]317456[/ATTACH]</p><p></p><p>Biljka3 - ova bih rekla da je prezrela i da sam baš zakasnila :'(</p><p>[ATTACH]317457[/ATTACH][ATTACH]317458[/ATTACH][ATTACH]317459[/ATTACH]</p><p></p><p>Biljka4 - rekla bih da je tu u zoni</p><p>[ATTACH]317460[/ATTACH][ATTACH]317461[/ATTACH][ATTACH]317462[/ATTACH]</p><p></p><p>Inače, fun fact. Biljka2 i Biljka3 su bliznakinje. Koji su pritom 2 različita phenotype-a....jako nestabilna genetika.</p><p></p><p>Pa ako neko može da baci komentar, hvala <3</p><p>Da li da žurim i da berem što pre iili imaju još koji dan fore? Mada mislim da ću ovu #3 morati koliko juče.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Space_Lulu, post: 669161, member: 47928"] Drugari, ja sam se nešto zeznula pa bi mi dobro došla vaša pomoć. Izgleda da sam se zabrojala ili ko zna šta već što se tiče dana cvetanja. Još nisam planirala da gledam trihome, i sada uzela da se igram sa nekim digitalnim mikroskopom i imam sta da vidim. Biljke su na 70. danu od prebacivanja na 12-12. Biljka1 - za nju bih rekla da je ok, i u zoni harvesta [ATTACH alt="11 - Copy.jpg"]317453[/ATTACH][ATTACH alt="12 - Copy.jpg"]317454[/ATTACH] Biljka2 - rekla bih da ima još koji dan ili je tu negde [ATTACH alt="21 - Copy.jpg"]317455[/ATTACH][ATTACH alt="22 - Copy.jpg"]317456[/ATTACH] Biljka3 - ova bih rekla da je prezrela i da sam baš zakasnila :'( [ATTACH alt="31 - Copy.jpg"]317457[/ATTACH][ATTACH alt="32 - Copy.jpg"]317458[/ATTACH][ATTACH alt="33 - Copy.jpg"]317459[/ATTACH] Biljka4 - rekla bih da je tu u zoni [ATTACH alt="41 - Copy.jpg"]317460[/ATTACH][ATTACH alt="42 - Copy.jpg"]317461[/ATTACH][ATTACH alt="43 - Copy.jpg"]317462[/ATTACH] Inače, fun fact. Biljka2 i Biljka3 su bliznakinje. Koji su pritom 2 različita phenotype-a....jako nestabilna genetika. Pa ako neko može da baci komentar, hvala <3 Da li da žurim i da berem što pre iili imaju još koji dan fore? Mada mislim da ću ovu #3 morati koliko juče. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Berba / harvest - procjena
Bottom